![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
exemplu bun. ai o prietena virjina(golf3 1,6) ... (te culci cu ea)(circuli cu ea) apoi te desparti de ea ... motiv (vreai o alta "hole")(vrei un FOCUS)... ajunge fosta ta prietena pe mana unui sexoman(talpangiu) ... care crede ca e nimfomana(vr6) si ii da pana zboara *******(pistoanele) ,,, si ajunge saraca la spital (service.)
Apoi te miri de ce sunt atatea dezmembrari ... Sa nu vorbim de spitale ... |
ce retard :D
asta da comparatie :D BV Zibere, da acum nu ti-e frica sa-ti vinzi golfu? |
:))))) foarte tare comparatia.
|
zibere...vezi k avea motor de 1,8 frate:P, tare comparatia oricum.
m-a sunat unu k sa facem actele, k nici acum nu a inscris-o si cica e in service. am intrebat cum arata la exterior si mi-a zis k nu a schimbat nimik la ea. |
pei nu a schimbat nimic la ea, doar a stricat :D
|
comparatie era buna ... reusita ...
dar pacat de masina.pai nush , dar eu daca as fi avut un mk3 asa cum ai avut tu ... nu l`as fi vandut . asta e fix! |
3 Attachment(s)
am reusit sa fac zilele astea cateva poze cu masina :(:arrow:
|
pacat de masina.
|
mamaaaaaa....
asta ar trebui batut bine... |
nu vreau sa vad discutii acuzatoare , fiecare face ce vrea cu masina lui .
sunt convins ca o spalatura buna si putina atentie o face frumoasa inapoi . claudiu nu trebuie sa i porti pica actualului proprietar , probabil are motivele lui pt care masina i arata neingrijita . Move ON. |
Praf...mai bine il luam eu... :D
|
HTML Code:
probabil are motivele lui pt care masina i arata neingrijita .da da.....nu are bani de spalatorie!:lol::lol: |
Quote:
daca bara spate arata in halul ala , cea din fata cred nu mai era nimic din ea ( ma refer ca e sparta) |
Quote:
pacat de masina ... BLONDU' cred ca ar inebuni sa vada ce a ajuns masina ... pacat ca am vazut cazuri in care MULTI din noi proprietari isi bat joc de masinile modificate cumparate . Norocul meu ca BORA merge maicamea cu ea avand in vedere ca eu am gsit o portita sa tin si bora pe langa cupra ;):idea: |
va da-ti seama cum arata mamik lu cosmin in trafic:P........nu cred ca e stop la care sa nu plece prima......bv tie cosmine
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning