![]() |
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
tipsul e al meuuu :)))defapt..ce diametrul are gura de iesire?
|
Vand 3 Jante De ARO 10 cu 6 gauri. 3 gauri de potrivesc pe prezoanele de dacie. jantele sunt cu tot cu gume. daca e cineva interesat dati-mi PM cu id .
|
cumpar 4 jenti aliaj dacia 3 presoane. vreau poze inainte...si pretul fix... urgent...
|
vand un set de capace, un bord(ceasurile)de nova,un ceas vitezometru( 180 km`h),un turometru,un ceas temperatura apa si unul presiune ulei modele jaeger,....si un neon uv pentru masina...ofertele cu preturi le faceti pe pm findca eu nu stiu cat sa cer...sau le dau pe toate la un schimb cu 2 arcuri de nova spate :)
|
as vrea si eu niste fete interioare de usi un bord barcuta si niste scaune de masina nu neaparat de dacie
cine ma poate ajuta astept un buzz la id cristi4u2000 |
1 Attachment(s)
Caut si eu asa ceva, un butuc de volan pt Dacie, are distanta dintre doua gauri opuse de 7,2 cm, daca are cineva asa ceva sa dea un semn.
|
Quote:
|
O capota de nova are cineva ?
|
o galerie de evacuare pt o dacie 1310 are cineva aruncata prin garaj?;)
sau unde ma pot duce sa gasesc una mai ieftina? |
vreau si eu un BORD CN daca are cineva pls pls
|
pentru baietii care mai cara cu masinile.. am un portbagaj din ala care se pune sus pe plafon..... :D
|
piese dacia cine vrea:?: :lol:
|
donez motor d dacie d 1,6 cine e interesat sa sune la 0724.125.025 sau0768.894.484
|
si mai donez o cutie de reno 18 in 5 trepte.......... la fel cine e interesat sa sune la 0724.125.025 sau 0768.894.484
|
11 Attachment(s)
in seara asta ne-am pus p donat piese........
- 2 bucati fuzete cu discuri ventilate si perforate in 4 prezoane (pt dacie) - 1 bucata chiulasa reno5 (1,4) - 1 bucata delcou "DUCELIER" - 1 bucata toba borla si.......... cam atat momentan........ 0724.125.025 sau 0768.894.484 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning