![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
MARE----- pt. schumimodells si am sa ma explic. Aseara i-am scris ca vreau ML-ul din licitatia lui si ca il platesc sau pot sa-i ofer unul di smart-uri kyosho, ii trimit pozele ,nici nu se uita la ele, ii trimit adresa pt. a-l trimite ramburs. Azi ne intilnim pe mess, imi zice ca vrea din nou smart ,ii trimit poze si vede si unele modele din colectia mea de Mercedes, nu mai vrea din nou smart-uri ci vrea un Mercedes 280 SE NOREV, lucru cu care nu sunt de acord. Dupa care ii mai trimit vreo 5-6 poze care nu-i plac ,ii ofer suma care a vrut-o ,adica 130ron, dupa care imi spune ca nu-l mai vinde, ca-i pare rau dupa el ,ca are de cumparat nu stiu ce AA, eu tocmai oferindu-i bani in schimbul machetei. In incheiere ii spun ca nu suntem copii si ca nu asa se procedeaza intre oameni civilizati, iar raspunsul il puteti citi in threadul lui. Mare pacat pt. ca trebuie sa recunosc ca are una dintre cele mai frumoase colectii. Imi cer scuze pt. volumul acestei explicatii.
|
1 Attachment(s)
-(minus) DESKTOPOR AMBALARE FOARTE SLABA.....BMW Z3 UT 1:18 parbriz crapat......
|
+ pt. e30_eVG3n,DARIUS DMS,enDzo,supermiky,Gabi,de altfel la aproape toti cu care am colaborat,scuze daca am omis pe cineva,---minus la userul NECROPHORUS,cu care m-am inteles la cumpararea a opt machete,insa ...machetele au ajuns la altcineva,e adevarat ca:,,verba volant scripta manent'' dar pt. mine inseamna un singur lucru:neseriozitate.
|
Nu faceti tranzactii cu persoana aceasta:
Diaconescu Valentin (Valentin Pele) (pelevali) [email protected] telefon:0762375921 str.Becatei nr.6 bl.R4 sc.B et.1 ap.65 sector 3 Bucuresti 032413 |
Te rog sa detaliezi.
|
Quote:
|
Problema e ca userul pelevali s-a inscris pe 4Tuning pe 15.09.2010, nu a postat nimic si nu a mai intrat pe forum de atunci. De asta e nevoie de o detaliere, ca sa stie userii despre ce e vorba.
|
A facut comanda ferma la o macheta eu am trimis pachetul dar pachetul s-a
intors. I-am trimis cateva mai-luri, l-am anuntat ca am trimis pachetul dar el nimic. Am incercat sa vorbesc la telefon (0762375921) cu el dar a raspuns o gagica. Telefonul lui este 0747754716. Am vazut ca si pe okazii are cont si ca a mai primit feedback negativ. |
UN MARE MINUS PENTRU KingDesign
Nu a dat dovada de pic de seiozitate, nu raspunde pe mess pentru a lamuri macar lucrurile desi spusese anteriror ca nu e nici o problema si ca imi va inapoia banii daca vor fi probleme, in conditiile in care i-am trimis banii (250 lei) din octombrie pentru o macheta comadata de el pe site-ul allegro.pl si nici pana acum nu am primit nimic desi sustine ca a trimis macheta din 1 dec (altui user spunandu-i ca de fapt nu a trimis-o) |
minus - pentru andy_x_design....nu il recomand...vorbesc cu el sa facem schimb de machete dupa care imi spune ca s-a certat cu maicasa si cu taicaso si nu poate trimite nimeni coletu...dupa care imi zice ca ii pare rau dupa macheta daca o da,si tot asa....
+++++++ pentru Tako si DanyFCS |
+++++ pentru tako. Mare domn, a asteptat saracu mai mult de 2 saptamani macheta.
++++++ pentru aokimare, macheta a ajuns super bine si super bine impachetata. -------- pentru mine! Nici pana astazi nu am ajuns sa pun macheta la posta domnului Horia pentru ca am fost retinut cu scoala, si probleme cu banii pe care nu am sa le expun aici. |
++++++ 2010
++++++ Aokimare Iar pentru Tib3riw nu s au inventat semne....VOrbesc cu el , ne intelegem pentru maine si acum imi da PM ca a vandut macheta altcuiva ca i a dat banii mai repede...... |
------Mihai90 nu recomand !
|
Quote:
Valabil pentru toți! |
Am vrut sa-i cumpar 2 machete.....i-am trimis adresa, am stabilit cand sa le trimita......dupa care imi zice CITEZ: "am gasit pe altcineva care si-o doreste mai mult" ....etc.
Drept urmare nu suport si nu recomand oamenii care sunt neseriosi .......uite macheta, nu e macheta |
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning