![]() |
iar eleronul... mai trebuie bibilit un picutz...
offtopic :D farul stanga seamana cu un far de ibiza :) :) :) |
Super mijto mazda lui lancer! Bravo! Mi-a placut super mult ca a modificat interiorul masinii!
Si cea a lui ffocus imi place super mult, se pare ca o sa fie concurenta super mare runda asta :) Din pacate eu cred ca o sa stau pe tusa, sper sa am totusi putin timp si de photoshop sapt asta! offtopic: westbam, te asigur ca am idee ce inseamna grafica vectoriala, ba chiar lucrez in corel in alte imprejurari la alte proiecte! nu sunt asa de bun ca tine, dar te asigur ca stiu principiile si nu cred ca TU poti face un tuning vectorial! din pacate se pare ca tu nu cunosti ce-i ala tuning (se scrie TUNING, fara dublu N!!!)... |
1 Attachment(s)
:? :? :? :? :? :? mai am de lucrat..
|
ma da cred ca e foarte raspandita poza aia cu spoileru` fata :)
|
1 Attachment(s)
HIGHWAY TO HELL
Grafica este realizata pe un macIntosh de aceea unele culori ar putea sa para aiurea pentru PC Tema grafica ar vrea sa fie cea din ultimul vidoclip Depeche Mode, sper ca mi-a reusit. Timp de lucru 1 ora: Freehand + Photoshop + iDesign In rest nu mai raspund la provocari pe site, cine vrea sa ma-njure sau altceva poate s-o faca pe messen. Daca cei care administreaza topicul nu doresc sa mai expun lucrari sa mi se spuna si nu voi mai expune. |
De injurat nu vrea nimeni sa te injure. Daca tu crezi ca pozele facute de tine sunt aproape de realitate si vrei sa participi NEAPARAT la concurs n-ai decat. Singura problema va fi ca nu prea vei castiga.... Era mai ok daca itit faceai un topic separat, \"Tuning vectorial\" si iti postai acolo lucrarile, pt ca la concursul asta e putin altceva scopul.... Ma rog, daca esti incapatanat si intelegi numai ce vrei tu sa intelegi, treaba ta. Da-i inainte cu tupeu!
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: 8) :P :? :? :? :? :? :? :?
|
1 Attachment(s)
bun , din \"studio\" mi s-a spus ca \"Tzing Tzong\" nu da bine in poza , deci
Scoatem pe \"Tzing Tzong\" si o punem pe \"Heidi\" :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
o postez shi eu pe a mea nu e cine shtie ce tunata.... nu cred ca mai am timp sa o modific deci o las asha
|
Santos, no offense, dar apropo de ce mi-ai scris u mie legatd e bora si de scaunele sparco puse in spate... te-ai gandit sa faci si u aceiasi manevra la rx8ul ala ? Ca tipa... are vreo 2.50 la ce proportii are fata de masina... nu cred ca o sa intre nici macar daca o asezi direct pe bacnheta din spate si elimini scaunele fata :P
PS: sper sa nu te superi, ca nu vreau sa fiu rautacios... pur si simplu glumesc :D |
stiu :) ai dreptate... insa :) ma plictisisem :P sa tot caut si sa tot frec la poza asta :D speram sa nu observati :) daca puneam o .....
tatoasa goala..... nu mai bagat de seama ca picioarele ei sunt cat rx8`u :P :P :P :roll: :roll: ce sa faci :) nobody`s perfect :D e mai inaltutza ea :) a jucat baschet cand era mica ;) :D |
Bah da mult backet a jucat saraca cand era mica :)
Oricum, mai bine o puneai sprijinita cu curu gol pe capota rx8ului, era mai sexoasa imaginea :D |
1 Attachment(s)
:roll:
|
1 Attachment(s)
cam asta a iesit,nush daca mai conturez ceva la ea :arrow: :roll:
|
:arrow: e prima data cand comentez pe acest topic..dar tre sa o zic...FRATELE MEU E STRAMBA PE PARTEA DREAPTA CUM TE UITZI LA EA :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning