Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De CE iubim FEMEILE? :) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/29946-iubim-femeile.html)

Mustang 19-10-07 15:24

Re: De CE iubim FEMEILE? :)

Eu inca nu sunt de acord cu ideea ta ...
Dar sta altfel treaba la mine. Stii foarte bine.

Acum sa nu te superi ca nu iti impartasesc opinia.

~Ada~ 20-10-07 23:18

@bmwm5:Felicitari:oops: Sa-ti traiask&sa fitzi iubitzi:-)
Legat d topic nu prea sunt in masura sa comentez;insa pot spune k atunci knd un baiat-barbat(cum vreti voi) se implik shi kiar tine la fata respectiva face orice pt ea.Din pakte nu e valabil shi pt fete kre de cele mai multe ori tind s fie mai superficiale shi sa le stea gandu shi la alte kestii,nu doar la iubirea lui sincera pt ea...
Respect pt comentariile voastre.Unele kiar m-au lasat fara 'replik';)

Spark 20-10-07 23:30

si acest comentariu din partea unei fete
e de apreciat ce zici u acolo ;)

~Ada~ 21-10-07 11:10

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1159364)
si acest comentariu din partea unei fete
e de apreciat ce zici u acolo ;)

Thx:-) Am zis-o din experientza;) D f multe ori s-au implikt ei mult mai mult dekt am facut-o eu&aveam certitudinea k tineau f mult la mine&dar knd lipseshte acel ceva...degeaba...:rolleyes2 --o sg data a fost invers shi a fost nasol;) Am platit pt tot:lol: :twisted:

IndyGG 21-10-07 13:45

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1159331)
Legat d topic nu prea sunt in masura sa comentez;insa pot spune k atunci knd un baiat-barbat(cum vreti voi) se implik shi kiar tine la fata respectiva face orice pt ea.Din pakte nu e valabil shi pt fete kre de cele mai multe ori tind s fie mai superficiale shi sa le stea gandu shi la alte kestii,nu doar la iubirea lui sincera pt ea...

respect.frumos comentariu, printre cele mai frumoase.nu stiu daka ai tu 19 ani :-) da sigur gandesti peste masura varstei tale.peace :)>-

Mustang 21-10-07 15:28

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1159331)

Nota 30. :D

Spark 21-10-07 15:33

ada ... incepi sa fi iubita pe aici ;)

Mustang 21-10-07 15:39

Dap. O trec pe lista cu Bea si cu Clauditza. :D

~Ada~ 21-10-07 21:35

@IndyGG: Multumesc :oops:
@Mustang: Thank U:-) Kre lista:?: :woowoo: sper k nu cea neagra;)
@Spark: Iubita cred k e mult spus:lol: Pe multi dintre voi nici nu va cunosc-ink;)
Sper doar sa ne intelegem bine,sa ne respectam reciproc k asta e cel mai important:drunk:

~Ada~ 21-10-07 21:36

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 1160074)
respect.frumos comentariu, printre cele mai frumoase.nu stiu daka ai tu 19 ani :-) da sigur gandesti peste masura varstei tale.peace :)>-

Dap am 19 ani...abia implinitzi:oops: :oops:
:chick:

Spark 21-10-07 21:43

oky .. dak iubita e prea mult spus
deja esti respectata si apreciata ;)

si chiar ai o gandire super ok pt 19 ani :)

Mustang 21-10-07 22:04

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1160932)
@IndyGG: Multumesc :oops:
@Mustang: Thank U:-) Kre lista:?: :woowoo: sper k nu cea neagra;)
@Spark: Iubita cred k e mult spus:lol: Pe multi dintre voi nici nu va cunosc-ink;)
Sper doar sa ne intelegem bine,sa ne respectam reciproc k asta e cel mai important:drunk:

Evident cea "alba". :D

4 femei care mi-au distrus weekendul:
1. o tipa cu care se presupunea ca sunt dar nu avea mai niciodata timp de intalnire cu mine = gasit altu' cu care sa se intalneasca ...
2. o tipa cu care m-am intalnit si care era interesata de mine = cred ca a pus urechea la ce a zis un "tovaras" al meu
3. o tipa care mi-a zis ca s-a despartit de prietenul ei si ca isi cauta unul = motivul pt care m-a respins este ca sunt prea de gasca si prea vorbaret pt ea ... cauta unul mai calm
4. o fosta - tipa logodita- = se da interesata (iar) de mine, a venit unde pun muzica, a intrebat de mine, s-a interesat cand pun muzica, a venit cu un prieten presupus iubit (din ce mi-au zis baietii din club), imi spune ca ii e dor de mine.

La punctul 4 mi-am dat seama intr-un tarziu ca am pus si eu suflet in mica relatie care am avut-o in trecut si acum ma deranjeaza grav ideea asta.

So ... pe viitor ... NU voi mai spune ca iubesc femeile ...
O sa fiu cea mai mare jigodie posibila si o sa ma folosesc de toate cat pot de mult.

Cele care imi vor cadea in plasa (putine oricum ...) vor suferi iar ele nu vor avea nicio vina, dar ... asta e. Life's not fair ... nici cu mine nu a fost.

~Ada~ 21-10-07 22:13

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1160990)

1. o tipa cu care se presupunea ca sunt dar nu avea mai niciodata timp de intalnire cu mine = gasit altu' cu care sa se intalneasca ...
2. o tipa cu care m-am intalnit si care era interesata de mine = cred ca a pus urechea la ce a zis un "tovaras" al meu
3. o tipa care mi-a zis ca s-a despartit de prietenul ei si ca isi cauta unul = motivul pt care m-a respins este ca sunt prea de gasca si prea vorbaret pt ea ... cauta unul mai calm
4. o fosta - tipa logodita- = se da interesata (iar) de mine, a venit unde pun muzica, a intrebat de mine, s-a interesat cand pun muzica, a venit cu un prieten presupus iubit (din ce mi-au zis baietii din club), imi spune ca ii e dor de mine.

La punctul 4 mi-am dat seama intr-un tarziu ca am pus si eu suflet in mica relatie care am avut-o in trecut si acum ma deranjeaza grav ideea asta.

O sa fiu cea mai mare jigodie posibila si o sa ma folosesc de toate cat pot de mult.

Cele care imi vor cadea in plasa (putine oricum ...) vor suferi iar ele nu vor avea nicio vina, dar ... asta e. Life's not fair ... nici cu mine nu a fost.

Ms pt vorbele frumoase Spark:oops:
Mustang:nu-mi plac " " de la alba:lol: :lol: ;)

Mey Mustang,dak ele nu t vor inseamna k nu te merita;) asta e clar...
1.Dak are timp sa se vada cu altu' e fraiera;) dak crede k ala e oke shi o sa-i fak toate "poftele" o sa vada ea mai tarziu;)
2.Dak are incredere in altii shi nu discuta cu tine mai intai nu merita nici st gandeshti la ea;)
3."prea de gashk shi prea vorbaretz"..inseamna k ori vrea un catzelush p kre sa-l dreseze dupa bunul ei plac ori vroia sa fie doar "dragutza" dar pana la urma ramane tot singura;)
4.Nu regreta niciodata ce ai simtit;) E pakt sa regreti mai bine invezti din asta sau pur shis implu t gandeshti k a fost o perioada din viatza ta...erai mai naiv..mai sufletist:-P
O sa intalneshti shi persoana potrivita..poate kiar knd t ashtepti mai putin..nu fii nerabdator.Graba strik treaba;)

bodyspeed 21-10-07 22:29

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1160990)

mai omule..cum sa nu iubesti femeile...ce ai inebunit..:-P
cu folosinta de ele.. ce sa zic.. doar daca asta vor.. ;)
dar stai calm...vezi ce vrea nuamarul 4
si bun venit ADA.....pe aceasta sectiune..
iti doresc spor la postat aici nu se contorizeaza
aici.. sfaturi..si diverse patani..ale tuturor ....care nu se ascund dupa deget ;)

Mustang 22-10-07 09:41

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1161005)
Ms pt vorbele frumoase Spark:oops:
Mustang:nu-mi plac " " de la alba:lol: :lol: ;)

Mey Mustang,dak ele nu t vor inseamna k nu te merita;) asta e clar...
1.Dak are timp sa se vada cu altu' e fraiera;) dak crede k ala e oke shi o sa-i fak toate "poftele" o sa vada ea mai tarziu;)
2.Dak are incredere in altii shi nu discuta cu tine mai intai nu merita nici st gandeshti la ea;)
3."prea de gashk shi prea vorbaretz"..inseamna k ori vrea un catzelush p kre sa-l dreseze dupa bunul ei plac ori vroia sa fie doar "dragutza" dar pana la urma ramane tot singura;)
4.Nu regreta niciodata ce ai simtit;) E pakt sa regreti mai bine invezti din asta sau pur shis implu t gandeshti k a fost o perioada din viatza ta...erai mai naiv..mai sufletist:-P
O sa intalneshti shi persoana potrivita..poate kiar knd t ashtepti mai putin..nu fii nerabdator.Graba strik treaba;)

Scuza-mi "" de la alba ...
Oricum sper ca ai inteles ideea: esti pe situatia buna.

Referitor la 4 ...
Mi-am jurat ca nu o sa mai fiu la fel de naiv cum am fost acum 4 luni in urma cu 3 ani.
Dupa un eveniment la fel de nefericit, mi-am zis ca o sa am capul pe umeri.
Sa nu regreti ca ai fost fraier si ca cineva si-a batut joc de tine si de sentimentele tale ? Mi se pare cam greu.

Nu ma mai grabesc sa gasesc pe cineva. Tind sa cred ca tipa ideala pentru mine nu s-a nascut. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Am asteptat aproape 1 an intreg, pe moment mi se paruse ca gasisem pe cineva demn de o relatie serioasa, dar ...

All times are GMT +2. The time now is 15:09.

- Copyright 2026 4Tuning