![]() |
Re: Noul BMW M3
Ce pot sa spun? Simply lovely. Chiar nu inteleg de ce sa-ti mai iei M5. ;)
|
3 Attachment(s)
new pictures ...
|
test intre rs4 b7 cabrio si m3 e92 coupe...
http://www.carmagazine.co.uk/first_d...sid=849&page=1 |
|
Quote:
am cam deviat de la subiect dar asta e...ciuda i-a lovit pe iubitorii de audi...noul m3 e mishto ca design , pacat ca au limitat-o la 250 km/h :\ totushi ashteptam sa fie prezentat la top gear ( poate zice jeremy ca e urat m3-u' :)))) ) shi 5th gear...shi mai ales duzina de filmuletze de pe youtube :D:D:D |
10 Attachment(s)
test facut de revista autoexpress...las pozele sa vorbeasca:))
|
mwahahahaha. .. . :D dupa cum am zis si la inceputul thread-ului.. Rs4 este mai bun .
|
inchipuieti ce se va intampla cu M3 cand va aparea pe piata rs5:))
|
nu cred ca se va intampla nimica.Vor exista tot timpu pasionati de bmw la fel ca cei de audi.Oricum cei de la audi fac o treaba foarte buna.Problema celor de la Bmw este ca complica lucrurile prea mult in loc sa pastreze reteta cu care au avut succes.Any way eu le vreau pe amandoua :)
|
Quote:
|
Seby iti mai cumperi sau astepti noul skyline?
|
Nu sunt fan Skyline de nici un fel.
E o masina f buna dar am ales un alt drum pt tuning&motorsport iar acesta se cheama Subaru. Este adevarat ca sunt tentat de BMW M3 si chiar am primit propunerea de a-l cumpara pe cel de prezentare al fabricii care este alb cu piele rosie. Sa plec cu el acasa dupa lansarea din Germania. Am sa verific lista de optionale si daca nu e prea tixit de accesorii inutile cine stie ... dar si 335 e o alternativa interesanta mai ales ca se poate tuna fantastic avand doua turbine. |
incredibil ce te stie lumea, ti-l dadea si moca nu? Doar sa faci reclama
|
CEL MAI PENAL LUCRU DIN LUME
M3 1655kg - si s-au laudat ca au facut motorul mai usor ca precedentul lui...deci o masina cu plafon de carbon si tot este cu 100kg mai greu decat E46 este absolut penal ca un coupe sa fie mai greu cu 5kg decat un sedan (RS4) care este si 4x4 iar diferentialul cantareste cel putin 100kg...deci un cuvant pt bmw : PENAL ps : sa vedem cand apare m3 sedan cu cat o sa fie mai greu decat rs4 sedan :lol: |
:D :D :D :D lasa ma zGb k BMW e BMW poa' sa aiba si 3 tone..
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning