Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fetelor le plac doar banii?! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2895-fetelor-plac-banii.html)

Mustang 14-11-05 16:23

oricum frate...nu merita sa stai cu una care te suge de bani...mai bine te suge de altceva :D

EvLSant0S 14-11-05 16:32

grav e cand te suge de amandoua ..
marfa e cand te suge doar de ceva ..
si nasol e cand te suge de bani si atat :)

needBrain 14-11-05 16:46

bv santos
scurt si la obEct

EvLSant0S 14-11-05 16:48

:)
adevarat..

BMWPower 14-11-05 21:25

fratilor cred ca toate lumea se mai uita pe la discovery si majoritatea au aflat ca impartim cam 98% din adn cu cimpanzeii, inclin sa cred ca femeile ceva mai mult chiar daca sunt mai putin paroase pt simplul fapt ca asemenea cimpanzeilor nu lasa niciodata o craca din mana pina nu se asigura ca se tin bine de urmatoarea cu mana cealalta

babygirl 14-11-05 21:37

:cry: asa este asta in cazul femeilor care se folosesc de barbati nu si in cazul alora care iubesc....... pui

BMWPower 14-11-05 21:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"babygirl\"
:cry: asa este asta in cazul femeilor care se folosesc de barbati nu si in cazul alora care iubesc....... pui

femeile care iubesc pui ar trebui sa se fereasca cu toata aviara asta :lol:

babygirl 14-11-05 21:42

bine cum zici tu pui pui nu te contrazic

needBrain 14-11-05 23:41

:) ce-mi place ca voi2 aveti aceleasi pareri...puilor :lol:

Psycho 14-11-05 23:53

mie imi place al KFC puilor :))

shadowro 15-11-05 06:10

bueeeeiii ma lasati cu puii vostri ca la ora asta mi-e o foame de nu ma vad bineeeee

needBrain 15-11-05 13:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
bueeeeiii ma lasati cu puii vostri ca la ora asta mi-e o foame de nu ma vad bineeeee

dar ce draq esti treaz la ora aia?

aleks 17-11-05 15:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
apropo de poshete .. hai sa iti zic de o tipa nu dau nume care a gasit un tip cu bani .. nu este extraordinar dar tipa a vazut k nu`l duce capu si`l suge de bani ... prietenul adevarat al tipei nu shtie ... dar de cand il are tipa p asta are bani .. si de toate .. dar ea a ramas tot la asta \"sarantoc\" sa zicem ptr k asta ii ofera ce ala cu bani nu`i poate oferii .. si uite asa fata mananca din 2 partzi sa zicem .. de fapt mai mult din 1 .. k astalalt nu isi permite orice .. asa .. si imi spunea .. bah e nasol . .ma simt vinovata k il inshel .. dar il vad k se bucura cand merge cu mine al o pizza si o dau eu .. sau k il sun si ii zic hai acolo si el imi zice k are doar 300 de mii .. si ii zic hai pune tuh 300 si pun eu restu ... k sa nu se simta el prost k platesk numai eu ... cand ma suna sa mergem k are bani .. merg cu el ... si tot asa

pana mea,, eu n-am nimic cu asta, dak l-a gasit pe ala de prost, ce sa-i faci?
in viata prostia si domnia se platesc intotdeauna

Mustang 17-11-05 15:25

AMIN my brother :)

gion_li 23-11-05 08:43

alea cu capu pe umeri sa creada ca nu sunt dupa bani.. ca nu cumva sa fie comparate cu alea parshive..spune ca te iubeste si ca nu conteaza daca ai bani..da intr-un final daca dai intr-o pasa proasta si nu mai ai bani sa o arzi cu ea unde obisnuiatzi i se ia in scurt timp de tine...asa ca...

All times are GMT +2. The time now is 05:26.

- Copyright 2026 4Tuning