![]() |
4 Attachment(s)
:arrow: :wink:
|
LaMisto.. pe cumnatzica aia a ta.. o cheama Simona? si sta in Alexandru? :D
|
Re:
Quote:
|
Singurelule , intrebare : Alinutza sta undeva in Pacurari inainte de RAR si are doua surori : Dana si inca una ( i-am uitat numele :D ) ???
|
Altu :arrow: :lol: :lol: :lol: E VECINA MEAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Si eu stau in CuG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
|
aaaaa....si RAR`ul l`am facut eu!!! :peace:
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alinutza,Cristina,Coryna si Roxana sunt genu asta de fete: Ai Vrut Sa`tzi Iau:Haine,Pantofi,Parfumuri,Masina,Sofer,O Vila,Piscina,Jacuzzi,Obiecte de Arta,Inele,Cercei,Bratzari,Coliere,Fustitze,Blanit ze,Jentutze,Bikini,Sutien,Lumanari,Lampitze,Fardur i,Bomboane! :evil: A J U N G E :evil:
|
Ok s-ar putea sa fi incurcat borcanele :))) ( mai spune-mi atit - nu cumva mai are o sora care a mers mult timp cu un mertz cu numere de TM ?? iar dinsa ( alinutza ) nu a fost/este cu BAC ?? ( nubira argintie ) ) ?????
|
Quote:
|
Mai Singurelu, nu te dadeai tu lovit ca esti timid si cautai sfaturi ca sa cuceresti o tipa? Acum vii aici si ne arati poze cu zecile tale foste, numai una si-una. Parca e ceva care scartaie pe aici ... :shock:
|
eu ma mut la iasi :lol: :lol: :lol:
|
sa vina caldura si mergem in brigada :D :peace:
|
ma bag si yo
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
E ceva impotriva??? Am avut norocu sa am numai fete \"usuratice\" pan acuma..si mai am...ea fusese una din cele 3 la care nu gaseam \"usha\"....capish...si eram in dilema!De asta cerusem un sfat.....dar m`am lasat repede de ea...si`am gasit altele! OK? ea e Alexandra de care ziceam...si cazusem in plasa.... Am fo...si as mai vrea... |
hai frate, da`ne si noua cate una :)) ca disperam aici..pregateste-le psihic pe fete... :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning