![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
Va multumesc de aprecieri si astept incontinuare de la voi sfaturi critici... orice sunt bine venite !
Urmeaza : Suspensie (reglabila sau fixa nu stiu ce sa aleg) Evacuare Like R36 Praguri Fusta spate si restu mai vedem ce apare pe parcurs interior piele si altele :D Finante trebuie dar incet incet le facem . |
[QUOTE=Gode;5033419] jantele au iesit absolut impecabil si sunt extrem de multumit de cum arata masina cu ele, nici nu vroiam mai mult de atat :X
QUOTE] Ce jante frumoase..... :D |
Vazui masina astazi in Valea Rosie aproape de Vuia ... ii sta bine cu jantele astea ... dar trebuie neaparat suspensie :D .
|
BINEINTELES CA JANTELE ARATA ATAT DE IMPECABIL DATORITA LUI MIKE FULLSPEED !!! (MULTUMIRI MIKE!)
|
1 Attachment(s)
desi nu ma innebunesc dupa masinile combi,passatul tau e belea rau!
uite cam cum ar arata cu o reglabila!sper ca nu te superi ca ti-am editot poza!:D |
Cum sa ma supar:D asa cum ai editat tu poza este exact ceea ce imi doresc :X :D
|
ma bucur ca-ti place!daca mai ai vre-o idee,inaite de aplicarea ei,te rog sa-mi spui si incercam in photoshop!;)
|
I-ai pune niste oglinzi crom si i-ai face pavilionul negru lucios,direct de worthersee ar fi masina :D
|
oglinzi chrome?:???:
|
Oglinzile.... : le-am facut alu style gen audi RS dar nu ma hotarasc sa fac toata oglinda sau doar partial cum este in poze va las pe voi sa decidecti am 2 poze in care nu se prea vede dar o sa revin cu poze detaliate , cat despre plafon ma bate gandul la negru lucios dar nu stiu cum arata daca ma puteti ajuta cu un photoshop ar fii perfect! :X
|
Ma gandeam ca peste buza polish de la janta ca sa nu se mai deterioreze in timp sa aplic o folie de protectie transparenta :-? ce ziceti ar merge? :-?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite cum ar arata cu folie pe acoperis!eu sunt de parere ca daca i-ai face acoperisul negru trebuie sa-i vopsesti si barele acelea.mie nu prea imi place cum ii sta dar alegerea iti apartine
oricum era bine daca gaseam o poza la o dimensiune mai mare(asta e cam pixelata).poate faci una zilele care vin si refac plafonul sa se vada mai bine!;) PS:bonus si grila black,daca inca mai esti curios!:D |
potoliti-va cu tampenia asta "lac peste polish"... chiar atat de greu e de luat autosol si sa se intretina polishul? sau daca va e "scarba" de intretinerea jantelor polish, de ce mai vreti buze polish? vopsiti-le total si incheiati tot balciul :rolleyes2
|
eu zic ca plafonul in negru lucios ajunge,altfel prea mult negru strica :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning