![]() |
2 Attachment(s)
mie imi merge... loooooool
printre altele... o recomandare de la je :D de pe albumu True Collors... superb album :headfones BTW... Santos, deseara o sa aud \"Amira\" live :P e LUDMILLA la cluj, i'm gonna partyyyyyyyy :dance: shi maine dimineatza am examenu cu politzia :wink: |
1 Attachment(s)
for all ppl ... but special for one person ... :P
|
sa nu imi zicetzi ca nu va place high contrast! :twisted: :lol:
sau zicetzmi shi daca nu va place ca-s curios daca prinde shi la altzii :wink: :roll: |
Re:
Quote:
:( :( :( norocosule :( pfffff n-am cuvinte :( have phun... :( |
2 Attachment(s)
CE ZIIIICI?????? :lol: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :headfones :headfones :headfones :headfones aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pacat ca le-am cam futut seara la prieteni da' musika o fost fenomenala... e dragutza ludmilla :P bah... o fost superb!!!!!! mi-am luat shi carnetu az.... :P bazat nuh :D |
Du-te doamne iarta-ma de aici :( :( :(
esti binecuvantat :( nu le-ai zis sa treaca si pe la buc ? :P |
aaaaam... :roll: nu le-am zis :lol:
yo deabea ashtept sa mai vina inc-odata aici... :chuckel: |
hmmz... sincer n`am auzit pana acum de Dj Ludmilla ... as vrea sa aud si io o piesa de`a ei ... :oops:
|
promit sa-ti pun eu la noapte un mix genial .. de 90 de mb .. ;) e superb ..
|
mercic mult EvL ... }{ :)
[...] -=> armin_van_buuren_-_a_state_of_trance_184_17-02-2005-live.mp3 |
oooo yeah...
buddha bar 1(2 cduri) 2(bis) 3(bis) si 4(bis) :) karma lounge (iar 2 cduri) Ibiza - The history of chillout - Various(3 cduri) :) Dar`ar dracii :) am pus mana pe niste melodii....... pffff maine nu fac decat sa stau si sa uploadez pe forum :D just kiddin`... piese :) nu gluma :) urmariti topicul :) urmeaza..... ceva frumos.. maine poimaine ... cine stie ;) |
1 Attachment(s)
Daca ai strada de alergat cel mai mult marge dupa parerea mea
Infected Mushroom si amestecat cu niste rock alternativ e bestial, nu potzi sa nu alergi mashina daca ascultzi asa ceva. ce parere avetzii ???? |
3 Attachment(s)
infected mushroom ii beton pt mashina... defapt in general psytranceu :twisted:
Hazbulatov, incearca astea, mai spre acid :wink: |
3 Attachment(s)
:twisted: ia zicetzimi cum atzi conduce pe astea? :rockon: :nosebleed
|
Re:
Quote:
ca mie unu nu imi plac trance/raggae and shit like that :evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning