Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Painting - Airbrush - Viniyls (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls.html)
-   -   Lucrarile mele : cicioc (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/26527-lucrarile-mele-cicioc.html)

cicioc 13-11-07 07:13

Re: poze cu lucrarile mele

4 Attachment(s)
o casca nituita

roholidays 21-11-07 09:15

Salut m-ar interesa o capota de vopsit cu ceva mai special. Baza e neagra, e de la un golf 4. Spune-mi daca ma poti ajuta, contra cost evident.
Multam

cicioc 21-11-07 19:14

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by roholidays (Post 1208508)
Salut m-ar interesa o capota de vopsit cu ceva mai special. Baza e neagra, e de la un golf 4. Spune-mi daca ma poti ajuta, contra cost evident.
Multam

BINE INTELES CA TE POT AJUTA
cred ca cel mai bine ar fi sa imi scri un mail cu ceea ce te intereseaza mai exact
datele sunt la semnatura

revin cu ceva ppoze la ceeea ce am lucrat acum.
aproape gata lucrarea dar am sa revin cu poze noi dupa ce e montata

nicolauss 21-11-07 22:30

hi! felicitari e super,te invidiez bafta in continuare

cicioc 22-11-07 06:56

Quote:

Originally Posted by nicolauss (Post 1209844)
hi! felicitari e super,te invidiez bafta in continuare

ms man
nu e de invidiat . ..se poate .. cred ca oricine poate sa faca orice daca isi da silintza

nicolauss 22-11-07 18:12

te invidiez pt faptul ca ai foarte multe idei proprii,eu ma blochez un pic la chestia asta,dar na asta e, mie frica de faptul ca nu o sa iasa bine,nu zic am facut paint combinat de ex un kavasaki gpz 1100 multi zic ca e ok si le multumesc dar pt mine nu e deajuns niciodata,oricum esti tare, felicitari inca o data poate apucam sa vb si face to face o data cand mai ajung si eu pe la Baia Sprie salut si bafta.

cicioc 22-11-07 18:57

Quote:

Originally Posted by nicolauss (Post 1210918)
te invidiez pt faptul ca ai foarte multe idei proprii,eu ma blochez un pic la chestia asta,dar na asta e, mie frica de faptul ca nu o sa iasa bine,nu zic am facut paint combinat de ex un kavasaki gpz 1100 multi zic ca e ok si le multumesc dar pt mine nu e deajuns niciodata,oricum esti tare, felicitari inca o data poate apucam sa vb si face to face o data cand mai ajung si eu pe la Baia Sprie salut si bafta.

ms man
cand e vb de idei ....sunt
(dar cum am vb si cu stephio) tre sa vezi f multe lucrari si sa sti cum sa le combini. iar ideile iti curg dupa ce sti cam tot ce apare (in lume nu numai in ro). in fiecare zi vad zeci de noi sau mai vechi modele aerografiate pe diferite suporturi..
in pana de idei mai raman si eu de ex cum sunt acum.
am de facut o lucrare iar proprietarul motocicletei isi schimba tema de la zi la zi . asa ca .... dupa mai multe proiecte care i-au placut azi a ales altul cu totul diferit de ce ne-am inteles pana acum:???: asa ca .. acum.. habar nu am am nici eu pe lume sunt :???: dar sunt sigur ca o scot la capat
btw. sunt din baia mare ;)
si mi-ar placea sa ne vedem .
numai bine si mai multe lucrari ;)

cmdbass 23-11-07 03:06

imi place foarte mult casca!
felicitari! :D

cicioc 23-11-07 11:52

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cmdbass (Post 1211813)

ms man
revin cu o lucrare la care eu nu am apucat sa fac poze dar uite ca au sosit

locul- Iulius Mall cluj
magazinul - FR33ZONE.
Daca ajungeti pe acolo cautati magazinul dar si cumparati :))

cicioc 23-11-07 12:04

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cmdbass (Post 1211813)

MI-A ARATA CA NU LE-A PUS ASA CA ACUM SUNT DE 2 ORI LOL

nicolauss 24-11-07 23:42

hi! astept cu nerabdare pozele

cicioc 25-11-07 12:42

3 Attachment(s)
motocicleta montata

yamaha 1300

nicolauss 25-11-07 15:19

hi! cred ca nu e nimic de comentat, a iesit foarte bine, felicitari si succes in continuare.

hot_ice 26-11-07 01:01

1 Attachment(s)
am mai lasat un comment pe alt thread dar frate eshti cel mai tare sa mor....super tare...am o curiozitate pentru o lucrare pe o capota facuta full size shi laterale ceva tribal un pretz.....aprox (ceva mai complex gen poza postata :D) ms frumos

cicioc 01-12-07 11:49

2 Attachment(s)
casca cu un razboinic decedat :P

All times are GMT +2. The time now is 23:54.

- Copyright 2026 4Tuning