![]() |
Re: poze cu lucrarile mele
4 Attachment(s)
o casca nituita
|
Salut m-ar interesa o capota de vopsit cu ceva mai special. Baza e neagra, e de la un golf 4. Spune-mi daca ma poti ajuta, contra cost evident.
Multam |
2 Attachment(s)
Quote:
cred ca cel mai bine ar fi sa imi scri un mail cu ceea ce te intereseaza mai exact datele sunt la semnatura revin cu ceva ppoze la ceeea ce am lucrat acum. aproape gata lucrarea dar am sa revin cu poze noi dupa ce e montata |
hi! felicitari e super,te invidiez bafta in continuare
|
Quote:
nu e de invidiat . ..se poate .. cred ca oricine poate sa faca orice daca isi da silintza |
te invidiez pt faptul ca ai foarte multe idei proprii,eu ma blochez un pic la chestia asta,dar na asta e, mie frica de faptul ca nu o sa iasa bine,nu zic am facut paint combinat de ex un kavasaki gpz 1100 multi zic ca e ok si le multumesc dar pt mine nu e deajuns niciodata,oricum esti tare, felicitari inca o data poate apucam sa vb si face to face o data cand mai ajung si eu pe la Baia Sprie salut si bafta.
|
Quote:
cand e vb de idei ....sunt (dar cum am vb si cu stephio) tre sa vezi f multe lucrari si sa sti cum sa le combini. iar ideile iti curg dupa ce sti cam tot ce apare (in lume nu numai in ro). in fiecare zi vad zeci de noi sau mai vechi modele aerografiate pe diferite suporturi.. in pana de idei mai raman si eu de ex cum sunt acum. am de facut o lucrare iar proprietarul motocicletei isi schimba tema de la zi la zi . asa ca .... dupa mai multe proiecte care i-au placut azi a ales altul cu totul diferit de ce ne-am inteles pana acum:???: asa ca .. acum.. habar nu am am nici eu pe lume sunt :???: dar sunt sigur ca o scot la capat btw. sunt din baia mare ;) si mi-ar placea sa ne vedem . numai bine si mai multe lucrari ;) |
imi place foarte mult casca!
felicitari! :D |
6 Attachment(s)
Quote:
revin cu o lucrare la care eu nu am apucat sa fac poze dar uite ca au sosit locul- Iulius Mall cluj magazinul - FR33ZONE. Daca ajungeti pe acolo cautati magazinul dar si cumparati :)) |
6 Attachment(s)
Quote:
|
hi! astept cu nerabdare pozele
|
3 Attachment(s)
motocicleta montata
yamaha 1300 |
hi! cred ca nu e nimic de comentat, a iesit foarte bine, felicitari si succes in continuare.
|
1 Attachment(s)
am mai lasat un comment pe alt thread dar frate eshti cel mai tare sa mor....super tare...am o curiozitate pentru o lucrare pe o capota facuta full size shi laterale ceva tribal un pretz.....aprox (ceva mai complex gen poza postata :D) ms frumos
|
2 Attachment(s)
casca cu un razboinic decedat :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning