![]() |
Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO
vreo 2 saci daia din ultima poza pe putin cred..:D
|
1 Attachment(s)
cam 300-350 kg,dar nu e lut ce credeti voi,e o compozitie care am procurato si eu,e special de matrita dar e greu de tot sa lucrezi cu asa ceva.
|
asta va fi forma finala ?
|
1 Attachment(s)
acuma urmeaza partea grea,tras la linie pe ambele parti,si sa se realizeze foorma finala.
|
foarte foarte ciudat , is f curios cum o sa fie finalul
|
;) fara suparare zozo dar e cam la limita kitch-ului;)
|
Spoilerul arata ciudat ... chiar f.ciudat !
Is curios ... cum va iesi forma finala ! Asteptam pozele ! |
spoilerul acum in forma asta arata oribil,banuiesc ca nu o sa arate asa la cum arata restul lucrarilor lui zozo...
|
vreti sa-mi schimb parea despre voi,cred ca nu mai santeti copii,omul sa nascut om dintrodata sa-u a evoluat?
|
hai mai zozo ce naiba!!normal ca ne-am nascut oameni din prima,doar nu am fost caini si pe parcurs am evoluat in oameni! hai ca asta a fost tare!:))
|
nu va mai agitati masina sigur va arata super in forma finala doar mai are d lucrat ;) ....................
|
1 Attachment(s)
mie imi place mai mult asa
|
1 Attachment(s)
e foarte ciudat spoileru faTZA, PARK SE STRIK JUCARIA. VA FI FT BUN IN SCHIMB LA AERODINAMICA;). dar tare mi-e frik, cu toate k am incredere in dr zozo.am mai vazut ceva de genu asta dar p crx si nu mi-a placut nici o sec, dar e o dif ft mare intre aceste masini. chiar snt curios cum va arata cu spoileru ala...imens si chrome
|
6 Attachment(s)
credeam ca aici pe 4 tuning aveti o imaginatie mai complexa dar ,nu vreau sa zic nimic ,numa ma scoate din sarite unele comentari:))
imi piere chefu sa mai pun poze,daca ceva nu va place abtinetiva,comentariile isi au loc la sfarsit. dar va garantez ca no mai vazut romanu asa bara:)) |
Zozo ti-am urmarit postul de la inceput si ti-am vazut creatiile Ce sa zik ... esti uimitor ... tu si cu ala din Bangladeesh ;) ai putea sa te duci sa lucrezi in afara si sa faci bani multzi... oricum spor la treaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning