![]() |
:oops:
|
mda...pacat ca e papuc....e mishto filmu'...ar fi fost bengos daca ar fi fost toata faza..de la A la Z...ca filmu' asta e doar inceputul.
|
:lol: aice este \"A\"....la \"Z\" i sare roata...:)) (ca doar e papuq) :twisted:
|
Neeeeeee.....Z ii ca or venit niste tzigani cu o duba si s-au luat la goana...
:lol: |
1 Attachment(s)
8)
|
Felicitari pentru noua achizitie!!
:peace: :peace: :peace: |
1 Attachment(s)
:oops: Nu-i a mea. Eu doar am ajutat la vinilul de pe ea. ( desenat, dimensionat la scara :P ) Pot spune ca e a doua masina la care am lucrat dupa asta de mai jos :wink:
|
Aaaa...scuze...n-am stiut... :oops:
Era de vanzare...si noah....am crezut ca l-ai cumparat :oops: A iesit ff bine si imi place modelul si culoarea(cel de pe BMW) Felicitari :wink: |
L-a cumparat un amic de-al meu, n-are permis pana ii vine femeia si ma mai invart eu cu el 8) Chestia cu tribalurile, pana acum arata bine da tipu vrea sa-l mai impopotzoneze, o sa-l strice clar. Cand mi-a aratat ce vrea sa mai puna pe el m-a luat durerea de stomac :lol: Da noh daca lui ii place poa sa-si puna si oua kinder in varf la antena :lol:
|
Chestia cu oua kinder ii chiar tare...ar sta bine pe un BMW :yikes:
|
Re:
Quote:
|
Le-am vazut. Pe la salsa nush cand o sa ajung, am o groaza de treburi. Intr-o luna max o luna jumate m-am tirat. Joia viitoare plec in Austria. IS faine tribalurile de pe alea a lu GYM adica a lu taicaso lu GYM !
|
Ba, Dadi
Poza cu Fiatu lu Piticu e de acum vreo 4-5 luni, si poza cu BMW, e recenta.. si tu tot cu maieul ala esti.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Hahah buna gluma. Uite aici sa te convingi ca erau in aceeasi zi. In fine maieu asta costa cat toate tricourile tale din dulap si cel mai important nu pute :lol:
|
Re:
Quote:
Mi-ai zis, si stiu Ca ai facu dush, at cand ai venit de la Cluj :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning