![]() |
Re: Oltcit Trs
chiar doarr4u dupa ce modific cutia de viteze , ne dam?
|
4 Attachment(s)
niste poze.. azi am facut o gramada la masina!
stergator. oglinda stanga. partea de jos de la bord. contact. scaun. placutze. |
auzi ecacuare nu trebuia sa vina in partea cealalta :ballbounc
|
aia veche poate :P am anulat finala.. si finala era pusa in asa fel sa iasa prin stanga..
|
mergea si in ambele parti
|
pai asa a vrut sa o puna prima oara... :D
|
Oltcit Trs
super marfa Cataline arata super cu bara pe spate imi pare bine k am putut sa te ajut.E OK.
"aaa apropo e valabil pentru toata lumea,lasati-l pe madallin zolti sa vorbeasca(stiti cu toti ce ii poate pielea) k in curand il asteapta o vizita de la mai multe persoane(DOARR STIE!!! :)).NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!! Astept explicatii pe PM vizavi de aceasta parte a post-ului. Asta ca sa nu primesti un avertisment pentru amenintari si atitudine! Edited by ReLLaXX |
Quote:
tzutze :twisted: :twisted: ce nemernic eshti :)) |
cataline eu unu` mi`am schimbat parerea despre tine (momentan) daca vinzi masina, imi schimb iar parerea :) pana acum nota 9 de la mine la proiectu` tau ... tine`o tot asa!
|
Asa e , Ja_Rule.. Arata bine masina.. Ti-o spun ca o vad saptamanal... :) Good project...!!
|
eu nu o vad niciodata ...dar ce vad in poze...imi este placut ochilui....pacat ca o vinzi
|
nu mai e de vanzare... urmeaza dvd si ecrane si interioru facut marfa.. o parte l-am facut ! si jante bineinteles !! sa va explice magos ce reprize in trepte are masina mea :D
|
i-ai facut ceva la motor..?(sper sa nu mi se stearga si postul asta)
|
fuge super tare! ;) apropo esti insane cu volanu ala! :lol:
|
De unde ai luat pragurile??(te rog mult mult:lol: )
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning