![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
l-am vazut si eu pe ala de pe centura dar nu pot sa imi dau seama ca a vrut sa faca soferul loganului de la bagat acolo ;-?
|
1 Attachment(s)
Un pusti teribilist a mai facut o victima pe drumul de poiana.
De data aceasta era masina tatalui meu :( Avea permis de ff putin timp si a zis ca poate isi incearca cunsotiintele de pilot impreuna cu alti 4 prieteni pe drumul de poiana in miezul zilei |
:( oups...naspa rau......macar l-ai scarpinat putin?ca merita
|
Mah nu i-a facut nimic :d dar sper sa invete din greseala asta acel pusti
|
:lol: tot zici "pustiu" daca avea carnet avea min. 18 ani nu??
|
Din nefericire, azi am vazut urmarile a 2 accidente in care au fost implicate scutere. Primul, azi dimineata in jurul orei 08.30, accident despre care cred ca stiti de la stiri, intre Codlea si Ghimbav, un scuter a ajuns sub rotile unui camion, accident soldat cu decesul celui de pe scuter. Al doilea accident, acum 40-45 minute, in Codlea, pe str. Horia. Un ''scuterist'' nu a respectat semnificatia indicatorului ""Stop'', a patruns in intersectie, moment in care a fost surprins si lovit de un Logan al unei firme de taximetrie. Cel de pe scuter este ranit, nu stiu cat de grav (sper sa nu fie) ca era deja la spital cand am ajuns. De la acesta din urma am o fotografie, e pe telefon. Dupa ce o descarc o pun si aici.
Groaznica zi, 13.07 .... |
Quote:
|
:lol: Nu sunt eu!Ma refeream doar la varstele celor doi "pustiu" min. 18 ani si Cristi dupa cum scrie 21....
|
nu ziceam ca tu ai intrat in el.........stiu ca e greu de recunoscut dar majoritatea dintre noi suntem doar niste pusti.......
|
right u r....
|
4 Attachment(s)
din ciclul salvati stalpii
|
Sau salvati de stalpi :))
|