![]() |
Re: club Lancia
am si eu nevoie de un spalator de far pe partea dreapta a masinii, stie cineva ceva?
|
Salutare de la un nou posesor de italianca - Dedra 2.0 i.e. din '92.
Quote:
Dar asta e, pentru moment imi fac treaba cu ea, avand in vedere ca ii primita moca :-D Fostul proprietar (2007-2009) zice ca nu i-a facut schimb ulei, ca ii mananca 1 l/100 km, si ca a completat mereu.. Ce ziceti, sa-i fac schimbul? Am citit in manualul ei ca e normal sa consume 90-100 grame !? / 100 km. Un difuzor dreapta fata aveti careva? |
sal, iti dau adresa de mail si site. Aveau 2 dedra la dezmembrat, sunt din bacau baietii si au piese la pret bun. [email protected], http://www.dez**********/oferta.htm .Cu, consumul nu este normal sa ia atat. Dute la un tester sa-i sa o verifice cap coada, un senzor daca nu-ti merge iti papa mai mult. Multa bafta
|
am rezolvat-o si eu cu consumul:era fisurat un oring de la un injector :D.
oare s-ar putea pune "cip" pe ea sa ii mai dea ceva calutzi? :) |
bravo toly1982 ca ai rezolvat. acum trebuie sa bag si eu vreo 2 banuti in delta mea. bafta
|
Sal... sunt un lancier de 2.0 ie ... e frumoasa rupe asfaltu ...dar consuma de ma doare stomacu ... undeva la 18-20% in oras ... si mai am o problema la panoul de clima ... imi da eroare de cand am pus tester pe ea ... ma ajuta cineva ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
AAA....si eu ma plangeam de a mea ca imi haleste mult 10% in oras :P ...bine ca oricum a mea e 1.6 ;) ....dar totusi parca mi`a crescut putin consumul fata de vara trecuta si parca sa zic ca ajunge un iz de vapori de benzina inauntru....sa fie vreun furtun crapat oare? ca la ochi asa nu se vede .... |
salut
+1 la club. si eu sunt din Craiova, iar tatal meu este posesorul unei Lancia Dedra 1.6 SW. pur si simplu iubesc masina asta! merge foarte frumos, linistit. etc., stiti si voi cum este. zilele astea deschid un site despre un club de Lancia pe care vreau sa-l deschid in intreaga Romania. interesati careva? astept pm-uri de la voi! |
Salutari la toata lumea ...din nou:P
Se pare ca la drum stau destul de bine cu consumul ....am ajuns pana la Muntele Rosu (langa Cheia) din Giurgiu (400 km dus-intors dupa kilometraj) cu 27 L de benzina LOL .....adevarul ca am mers cu 90 in afara dar am si fost 4 adulti si un copil in spate si portbagajul super plin ...27.3 litri /400 km =6.8 consum ....eu zic ca e acceptabil pt o dedra pe benzina .....sincer nu ma gandeam sa scot asa putin |
oioioi.. consumn nedemn de un lancier..:D
am facut 400 km (pana la barajul bicaz,dus-intors)cu 48 de litri, da am abuzat putin de masina, am mers si cu 170km/h si cu mai putin...:D P.S.: asa tre sa consume o lancia ;) |
Quote:
oricum asta a fost un experiment sa vad cat scot cu ea ca sub 120 nu merg eu de obicei mai ales pe DN5 (merg la Bucuresti destul de des) si cine a mers pe Giurgiu-Bucuresti stie cum e soseaua facuta pana la Adunatii Copaceni (avem o mini-autostrada :P) te indeamna sa o calci :)) Oricum va urez drumuri bune si poate mai posteaza cineva pe aici in legatura cu `performantele` in legatura cu consumul ;) |
Quote:
si oras, si exterior. am o Lancia Dedra 1.6 model vagon :D |
Quote:
Oricum, Lancia e trasa pe dreapta, am luat inca o Thema 2.0 turbo si urmeaza un proiect, care cu mult noroc va fi gata prin toamna, si voi ajunge cu ea undeva la 300 caluti... :D I'll keep you posted! :) |
Sal all ,Am si eu o Lancia kappa 2.0... si vreau sa zik k inainte am avut un ursulet cum se zicea sau se zice,de 2,5 .24v tot beton dar nu avea stabilitatea la o lancia si nu era placut condusul prea rigid.. e :D de cand am Lancia am si viteza si confort si consum si sa nu mai zik de consumul la bmw k nu puteam sa merg mai mult de a 3 a si dc ii da-deam a 4 a parca murea ..plus multe altele de dc apeti un + unu sal poate vb pe mess all lancia's :D
|
Ar mai fi ceva as vrea sa ii fac si eu cate ceva dar nu am auzit nimik de tuning la lancia kappa in bucuresti dc sti cineva ceva undeva :) dar sa nu fie nici scum cum mai erau niste jepcare ca, fac ieftin si cand ti-o baga in sevis sau ce era ca stai asta nu mai e la pretul ala si asta nu e dc asa si etc .ms si sa aratam k exista lancia ... prea putina lume stie ce e lancia si ce poate sa faca ...a k tot vb sa mai zik k un x priete ma intrebat :
- ce masina yi-ai luat -lancia kappa -de la ce firma -lancia -da,da dar de la ce firma -de la lancia frate e o lancia masina italieneasca -aaaaaa ;))):)) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning