![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
Quote:
stopuri pentru Citroen C4 Coupe 129,95EURO+TVA Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
1 Attachment(s)
Quote:
stopuri cu LEDuri pentru Fabia 180 EURO+TVA Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
Quote:
Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
2 Attachment(s)
Quote:
stopuri cu LEDuri pentru LEONul nou, pret 199 EURO + TVA/pereche, culoare crom sau negru Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
1 Attachment(s)
Quote:
NOU!!! faruri negre pentru VectraC, pret 188EURO + TVA/buc! Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
3 Attachment(s)
Quote:
stopuri clare pentru ZAFIRA 180EURO+TVA/pereche stopuri modulare pentru ZAFIRA 269EURO+TVA/pereche, pregatite pentru vopsit stopuri modulare pentru ZAFIRA 299EURO+TVA/pereche, argintiu Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
4 Attachment(s)
Quote:
Noutati din Germania, pentru toti. Uitati-va pe www.racelook.de si comandati-ne tot ce doriti. Marfa made in Germany! NOU pentru Calibra faruri 249,95 EURO + TVA, crom sau negru stopuri cu LEDuri 179,95 EURO + TVA stopuri clare 129,95 EURO + TVA. Am atasat imagini. Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
2 Attachment(s)
Quote:
stopuri cu LEDuri FKRLXLVW001 229,9 EURO + TVA/pereche Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" Dar pot sa iti ofer ceva si mai super, faruri 219 EURO+TVA/pereche, stopuri 180+TVA/pereche. Iti atasez imagini. ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pt aproape orice masina de la FK
Quote:
Pretul este 150 EURO +TVA, dar nu stiu daca sunt disponibile deja in Germania. ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
Re: Stopuri
Quote:
ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes,
2 Attachment(s)
Quote:
Avem pe stoc faruri crom si stopuri cu LEDuri crom pentru Golf 3. Dar s-ar putea sa iti pot aduce mai repede si putin mai ieftin cele din imaginile atasate. Dar numai daca dai comanda repede. ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
1 Attachment(s)
Quote:
stopuri clare pentru Mondeo 93-96, 130EURO+TVA. ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
1 Attachment(s)
Quote:
stopuri cu LEDuri pentru MEGANE II, 180EURO+TVA/pereche ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes
imi plac cele pe fond negru - cu semalizarea in lateral - din imaginile atasate
cine le produce? pentru ele care e termenul de livrare si cit de repede trebuie sa fac comanda? sper sa ma hotarasc astazi. iti multumesc, Laura |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes
Quote:
Daca le vrei bine ar fi sa te hotarasti astazi, pentru ca noi astazi trimitem o comanda. Daca nu o prinzi pe asta, va trebui sa astepti mai mult. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning