Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Club auto nou in Iasi ? (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/239508-club-auto-iasi.html)

SilVicious 19-03-11 20:39

Re: Club auto nou in Iasi ?

eu unu raman la acelasi vote care a fost si prima data..adik al2 2-lea din randul 2.
bafta

jemis90 19-03-11 20:49

Tind mai mult spre 3, dar nu-mi displace nici varianta 2:-).---bogdane pastreaza fisierele lucrate in original, e posibil sa mai fie nevoie de ele.

Gabi, intereseaza-te exact cat costa, cand ajunge transportu in iasi. Ca sa apara cel tarziu duminca viitoare pe masini...ce zici?

Si duminca(maine) faci "selectia" iti faci o idee cate exemplare trebuie (mai faci si de rezerva)...sa fie un fel de "momentul adevarului"

daniell- 19-03-11 21:06

Eu maine nu pot sa ajung tre sa fac un drum pana la cluj

TASC-Company 19-03-11 21:39

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 4181936)
pot sa va ajut cu ceva ?

Deocamdata nu omu...multumim oricum. Ajungi maine la noi ?

TASC-Company 19-03-11 21:40

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 4183352)
Tind mai mult spre 3, dar nu-mi displace nici varianta 2:-).---bogdane pastreaza fisierele lucrate in original, e posibil sa mai fie nevoie de ele.

Gabi, intereseaza-te exact cat costa, cand ajunge transportu in iasi. Ca sa apara cel tarziu duminca viitoare pe masini...ce zici?

Si duminca(maine) faci "selectia" iti faci o idee cate exemplare trebuie (mai faci si de rezerva)...sa fie un fel de "momentul adevarului"

Quote:

Originally Posted by daniell- (Post 4183397)
Eu maine nu pot sa ajung tre sa fac un drum pana la cluj

Da jemis am sa vb cu el. Dar sa vedem ce facem ca trebuie si stikere...poate si niste tricouri ceva...

Daniel: Nu e problema tata...

TASC-Company 19-03-11 21:54

Quote:

Originally Posted by bogdan14hodor (Post 4182881)
Am terminat parasolarele, scrisul se poate miscora daca este prea mare...am pus mai multe fonduri...deci trebuie ne decidem care ar fi cel mai potrivit,asa ca trebuie sa ne spunem toti parerile..astept voturile

app bogdane,fa un pic scrisul mai larg, sa se intinda mai mult pe palasolar si incearca sa il centrezi in latime. Da-mi varianta terminata pe mail: [email protected] ca sa iasa bine la imprimat dal in dimensiunile respective

TASC-Company 20-03-11 00:41

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 4181936)
pot sa va ajut cu ceva ?

Nu mai merge sa dau edit...dar ce am vb cu tine in seara asta ...vreau sa fie o surpriza pentru baieti

criminales 20-03-11 08:29

Quote:

Originally Posted by TASC-Company (Post 4183820)
Nu mai merge sa dau edit...dar ce am vb cu tine in seara asta ...vreau sa fie o surpriza pentru baieti

ok asa va ramine
https://www.youtube.com/watch?v=cdWnG...eature=related

bogdan14hodor 20-03-11 14:54

1 Attachment(s)
probleme in Paradis :( eu am facut parasolarele in photoshop la dimensiunea 1/2, iar cand i am dat dimensiune mare nu mi mai salveaza in format jpg.... am sa atasej documentul in format .PSB poate reuseste cineva...

jemis90 20-03-11 15:15

1 Attachment(s)
Am copiat-o si facut-o eu in .JPEG Am mai patit si eu sa nu vrea sa imi salveze in jpg/jpeg, dar nu stiu de ce.

Alta modificare nu mai trebuia facuta nu? (ma refer la dimensiune)

bogdan14hodor 20-03-11 16:15

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 4185151)
Am copiat-o si facut-o eu in .JPEG Am mai patit si eu sa nu vrea sa imi salveze in jpg/jpeg, dar nu stiu de ce.

Alta modificare nu mai trebuia facuta nu? (ma refer la dimensiune)

am sa vin eu cu laptopul si o sa facem toti k sa fie pe placul tuturor:D

Bogdan.IS 20-03-11 20:14

baieti , scuzati ca n-am ajuns astazi ... era ziua unui prieten si m-a invitat la gratar

TASC-Company 21-03-11 00:02

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 4186055)
baieti , scuzati ca n-am ajuns astazi ... era ziua unui prieten si m-a invitat la gratar

Recomandat e sa te anunti daca intervine ceva. Nu e problema dar azi te-am asteptat sa facem cunostinta si baietii inghetau.

TASC-Company 21-03-11 00:04

https://www.youtube.com/watch?v=9FWoTAVYM3Q ea ziceti baieti...:))) cum vi se pare ?:)) sper sa nu imi aiu ban :))) oleaca de off-topic dar na...mai radem oleaca ...saptamana trecuta cu maimuta lu dani...acum cu baby:))

Bogdan.IS 21-03-11 16:30

Quote:

Originally Posted by TASC-Company (Post 4186482)
Recomandat e sa te anunti daca intervine ceva. Nu e problema dar azi te-am asteptat sa facem cunostinta si baietii inghetau.

pfoai ....scuzati-ma baieti , la urmatoare intalnire va imbratisez ca sa nu mai fiti suparati pe mine :hug:

All times are GMT +2. The time now is 01:29.

- Copyright 2026 4Tuning