![]() |
Re: Club auto nou in Iasi ?
eu unu raman la acelasi vote care a fost si prima data..adik al2 2-lea din randul 2.
bafta |
Tind mai mult spre 3, dar nu-mi displace nici varianta 2:-).---bogdane pastreaza fisierele lucrate in original, e posibil sa mai fie nevoie de ele.
Gabi, intereseaza-te exact cat costa, cand ajunge transportu in iasi. Ca sa apara cel tarziu duminca viitoare pe masini...ce zici? Si duminca(maine) faci "selectia" iti faci o idee cate exemplare trebuie (mai faci si de rezerva)...sa fie un fel de "momentul adevarului" |
Eu maine nu pot sa ajung tre sa fac un drum pana la cluj
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Da jemis am sa vb cu el. Dar sa vedem ce facem ca trebuie si stikere...poate si niste tricouri ceva... Daniel: Nu e problema tata... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=cdWnG...eature=related |
1 Attachment(s)
probleme in Paradis :( eu am facut parasolarele in photoshop la dimensiunea 1/2, iar cand i am dat dimensiune mare nu mi mai salveaza in format jpg.... am sa atasej documentul in format .PSB poate reuseste cineva...
|
1 Attachment(s)
Am copiat-o si facut-o eu in .JPEG Am mai patit si eu sa nu vrea sa imi salveze in jpg/jpeg, dar nu stiu de ce.
Alta modificare nu mai trebuia facuta nu? (ma refer la dimensiune) |
Quote:
|
baieti , scuzati ca n-am ajuns astazi ... era ziua unui prieten si m-a invitat la gratar
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=9FWoTAVYM3Q ea ziceti baieti...:))) cum vi se pare ?:)) sper sa nu imi aiu ban :))) oleaca de off-topic dar na...mai radem oleaca ...saptamana trecuta cu maimuta lu dani...acum cu baby:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning