Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/23773-dacia-logan-prestige-1-6mpi-16v-105cp.html)

ameer 05-07-07 13:43

Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP

Quote:

Originally Posted by B-64-MVP (Post 982673)
da scuza-ne ca suntem mai mici ca tine si suntem nebuni si ne place sa ne traim viata la maxim, u esti genu de om conservator care isi ia masina sa mearga ca tasu cu ea'.....we will keep doing this ! ! !

Tu iti traiesti viata la maxim cu un logan... Pana o sa o sfarsesti... De ce nu intelegeti odata fratilor? Si mie imi place viteza si oricarui pasionat de masini ii place. Dar conduceti frate responsabil!!! Si eu calc acceleratia la fund de fiecare data cand am ocazia, dar nu in trafic ca sa risc viata altora, si nici pe drumurile aglomerate etc. Judecand dupa reply-ul tau nu prea o sa intelegi prea mult din ce am vrut sa zic! Asa ca poti sa iti traiesti in continuare viata cu manele si cu loganul tau!

Urban per4mance 05-07-07 14:25

Nu ar fi asa de grav daca o data ar vrea sa vada viit.max. dar dupa atitudinea lui e clar ca el are impresia ca nu greseste cu nimic "croshetand" prin trafic....eu am inceput sa conduc la 13 ani,faceam karting la clubul din brasov din cadrul "palatului copiilor",am iesit si vicecampion judetean/4 la zone..cu un kart d 2 lei..am ajuns la nationale unde mi-au dat unul mai bun cu care nu am mai terminat cursa..sin cauza "elanului copilaresc"...m-a calmat(si maturizat) un parapet!!!!!!2004-2007(aprox.200mii/km) am facut taxi,conduceam zilnic+ curse externe la greu...acum pot zice ca "merg" bine...cu o masina normala..Am permis d 9 ani(in care am condus) si nu stiu cat de bine m-as descurca cu una de raliu...Deci..."copii"..putzina grija si modestie nu strica.. Cu respect.

Urban per4mance 05-07-07 14:27

Apropos...si eu visam sa ajung pilot de raliu....i-ti trece cu timpul...eventual...

ameer 05-07-07 16:57

Quote:

Originally Posted by Urban per4mance (Post 983298)
Nu ar fi asa de grav daca o data ar vrea sa vada viit.max. dar dupa atitudinea lui e clar ca el are impresia ca nu greseste cu nimic "croshetand" prin trafic....eu am inceput sa conduc la 13 ani,faceam karting la clubul din brasov din cadrul "palatului copiilor",am iesit si vicecampion judetean/4 la zone..cu un kart d 2 lei..am ajuns la nationale unde mi-au dat unul mai bun cu care nu am mai terminat cursa..sin cauza "elanului copilaresc"...m-a calmat(si maturizat) un parapet!!!!!!2004-2007(aprox.200mii/km) am facut taxi,conduceam zilnic+ curse externe la greu...acum pot zice ca "merg" bine...cu o masina normala..Am permis d 9 ani(in care am condus) si nu stiu cat de bine m-as descurca cu una de raliu...Deci..."copii"..putzina grija si modestie nu strica.. Cu respect.

Ok ai dreptate aici. Vrei sa vezi vit maxima... Incerci odata cand esti singur pe drum. Dar faptul ca mergi cu viteza nu inseamna ca stii sa conduci o masina. Si acum sincer in opinia ta de sofer, crezi ca loganul e o masina sigura la viteza mare? Ar fi pacat ca toti copii astia cu masini sa invete "the hard way" ce inseamna viteza si iresponsabilitatea. Si eu era sa mor tot din cauza suferintelor de sofer pe care le aveam. Mi-a trecut, si am avut noroc ca nu am patit eu ceva sau ca nu am facut rau altora. Si la 180+ km/h numai intr-un logan nu aas vrea sa fiu in caz de accident. Ai sanse minime sa poti controla un logan la viteza aia, in cazul in care stii, dar cand nici nu stii sa o controlezi si mai mergi si cu viteza... Sa te ajute Dumnezeu

ANM 05-07-07 17:46

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 983217)
....Asa ca poti sa iti traiesti in continuare viata cu manele si cu loganul tau!

CHIAR M-AI AMUZAT CU FAZA ASTA...se vede k nu faci altceva dkt sa-ti pierzi timpu cu pustimea(k mine) pe net...de unde ai gasit tu legatura k proprietarii de logan asculta manele? eu zic k aia cu masini straine luate de afara...gen bmw, mercedes...de vreo 10-15 ani kre sunt mult mai ieftine k loganu si voi le considerati super masini...asculta manele...k sa sufere la "gagici" k au bmw si salam:P

si sincer...punem pariu k sunt sofer mai bun k tine?:D iar dak tu in 7 luni faci 17.000 km....:P

ANM 05-07-07 17:50

si akm sincer...dak am spus k am mers cu 190 cu loganu...asta nu inseamna k am mers prin bucuresti sau k se intampla des...s-a intamplat de doua ori...pe bucuresti pitesti si pe soarelui....pur si simplu vroiam sa testez kt fuge cu si fara aditivi;) si in bucuresti pentru cei kre se tot contrazic...nu "crosetez" in trafic...pentru k asta consuma benzina;) implicit bani....si nu-mi permit....doar am afirmat k POT!...

dar voi sunteti km carcotasi si de la un subiect...domne kt poate loganu ati ajuns sa ma acuzati de notorietate, iresponsabilitate si inconstienta!...ma rog...cik eu nu sunt copt...dar macar varsta imi permite...voi n-aveti nici o scuza!

ameer 05-07-07 17:56

Quote:

Originally Posted by Un logan amarat - ANM (Post 983632)
CHIAR M-AI AMUZAT CU FAZA ASTA...se vede k nu faci altceva dkt sa-ti pierzi timpu cu pustimea(k mine) pe net...de unde ai gasit tu legatura k proprietarii de logan asculta manele? eu zic k aia cu masini straine luate de afara...gen bmw, mercedes...de vreo 10-15 ani kre sunt mult mai ieftine k loganu si voi le considerati super masini...asculta manele...k sa sufere la "gagici" k au bmw si salam:P

si sincer...punem pariu k sunt sofer mai bun k tine?:D iar dak tu in 7 luni faci 17.000 km....:P

Nu era directionata spre tine, dar vad ca te simti. E clar ca nu intelegi nimic, faptul ca eu si altii ne-am facut timp sa va criticam ca sa va bagati mintile in cap ar trebui apreciat, nu luat la misto. Dar ce sa-i faci, atata minte ai...
Si daca ai impresia ca eu am o masina de 10-15 ani si ca mananc salam, te inseli teribil. Eu am trecut demult de perioada cu suferintele, ca nu mai am 18 ani si am terminat cu putoismele. Tu daca vrei sau nu sa asculti sfatul meu si al altora ok, daca nu e problema ta. Oricum numai faptul ca gandesti asa denota ca esti un copil, si ca mai ai mult de invatat. Si ai putea sa te opresti, ca te faci de ras singur. Vad ca macar esti ironic de bine ce conduci, semnatura ta spune multe...
Nici macar nu crostezi dar esti convins ca poti !!! Te salut! Ramai cu bine!
Am incheiat conversatia cu tine. Iti doresc multi km fericiti cu 200 km/h cu loganul tau.

ANM 05-07-07 18:00

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 983641)
Nu era directionata spre tine, dar vad ca te simti. E clar ca nu intelegi nimic, faptul ca eu si altii ne-am facut timp sa va criticam ca sa va bagati mintile in cap ar trebui apreciat, nu luat la misto. Dar ce sa-i faci, atata minte ai...
Si daca ai impresia ca eu am o masina de 10-15 ani si ca mananc salam, te inseli teribil. Eu am trecut demult de perioada cu suferintele, ca nu mai am 18 ani si am terminat cu putoismele. Tu daca vrei sau nu sa asculti sfatul meu si al altora ok, daca nu e problema ta. Oricum numai faptul ca gandesti asa denota ca esti un copil, si ca mai ai mult de invatat. Si ai putea sa te opresti, ca te faci de ras singur.
Nici macar nu crostezi dar esti convins ca poti !!! Te salut! Ramai cu bine!
Am incheiat conversatia cu tine. Iti doresc multi km fericiti cu 200 km/h cu loganul tau.

dar de ce te superi asa?:)) si nu ma mai jigni...si am precizat clar...nu merg tare!!! doar am spus k POT si k am fqt-o! si ink ceva...era vorba de "marea stea" florin salam...nu salam victoria sau de vara:P

Urban per4mance 06-07-07 00:06

Hai baietzi gata cu cearta ca nu-i frumos,a vrut sa fie si el putzin mai in fata ca areusit sa dea blana loganului...eu cred ca dupa ce o sa-i fuga "curu" la masina prima oara(neintentzionat) se va calma...si eu am fost la fel acum 10 ani...prima masina mi-au luat ai mei un 924(1979) d 125 d cai(tractiune spate!!)...dak ar avea gura sa zik cate a tras masina aia...vorba voastra..experientza i-si va spune cuvantul..Ii moare(doamne fereste)v'unu apropiat din cauz\a vitezei si se calmeaza...eventual.Succes si rabdare..

Jimmy_slide 06-07-07 01:00

Clarkson (top gear) a scos o faza geniala din capul lui ala mare: "Cred sincer ca toti soferii noi ar trebui sa sufere un accident rutier imediat dupa ce si-au luat carnetul.".Destul de urat, da' te pune cu picioarele pe pamant

fuzzy 06-07-07 01:05

nu neaparat un accident urat... dar macar o sperietura grava care sa ii puna pe ganduri... nu sa ii impinga mai departe :(

Jimmy_slide 06-07-07 01:12

Exact.Eu vroiam sa spun ca e destul d urata expresia, dar are dreptate:rolleyes2

Bogdan_mb 06-07-07 01:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Un logan amarat - ANM (Post 981782)
ala tunat de la semnatura e al meu...da reparat tot...:D dehh full casco rulz!

Sa intaleg ca esti sofer foarte bun dar ai facut deja un accident care pare destul de grav din poze :rolleyes2

Uite aici un exemplu de logan la impact , ca in multe alte cazuri , airbag-ul nu a functionat iar parbrizul cred ca stii de la ce are forma respectiva. Din fericire, cu toate ca avea viteza, soferul nu a patit nimic.

Urban per4mance 06-07-07 05:34

Si asta daca are Air bag ca ala d baza e asa d chel ca nu are nici lumina in interior sau scrumiera....centura nu se poarta ca suntem cool....

ameer 06-07-07 13:38

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 984335)
nu neaparat un accident urat... dar macar o sperietura grava care sa ii puna pe ganduri... nu sa ii impinga mai departe :(

Asta e asa de "destept" incat si dupa accident tot are senzatia ca e sofer.

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning