![]() |
Re: Boicot Benzinărie
|
Tare articolul din cuget liber:lol::lol::lol: M`a vazut cand am scos prezervativele si a scris si asta in articol
|
nu vreau sa va suparati p mn dar vreau sa spun si eu ceva referitor la tot ceea ce se intampla
intradevar pretul benzinei este exagerat dar deocamdata petromu are cel mai bun pret dp piata dat fiind faptul ca nu au o rafinarie langa constanta si au carburant relativ bun fata de ROMPETROL care se afla la 10 - 12 km de constanta si ar trebuii sa fie pe primul loc pt k nu au cheltuieli cu transportul carburantului la petrom e 4,98 litru de benzina 95 daca stiti o benzinarie mai ieftina spunetimi si mie si promit k pana la sfarsitul anului nu mai bag de la ei scuze dc am suparat p cineva cu ceea ce am spus a fost o simpla parere |
Cine a zis ca nu se intampla nimic din actiunile noastre de protest si prin absenta la pompa la unele companii ... sa isi inghita cuvintele...desigur e loc si de mai bine dar e un inceput ca se poate
http://www.incont.ro/utilitare/de-ma...zi-cu-cat.html noile preturi rompetrol: 5.00 L benzina .... 4.70 L motorina dar tinta e 3.8 .. Vom continua ! |
0.04 bani =)) isi bat si p*la de populatie =)) imi place mult de tot simtul umorului pe care il au , gen eric cartman :))
|
|
Quote:
|
Care e treaba cu benzina 95 la 4.01Lei de la Star2000-Bd. Mamaia ,vizavi de fostu peco " ciuperca" ?
|
Asa ar trebui sa fie peste tot .
|
Quote:
|
astia de la lukoil sunt cu capu .... sapt trecuta bag cu 4.95... ieri bag cu 5,4
|
Quote:
|
è aceasi motorina care o bag mereu...aceasi pompa
|
Quote:
|
la Agip au scazut preturile...eu bag de la cel de la Marinaru',benzina.. de la 5.09 este 5.02...trebuie sa continuam cu boicoturile...da vad k nici in tara nu se mai aude nimic cu protestele:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning