![]() |
Re: E36 - fost 1.8is- 2.8 proiect
4 Attachment(s)
am venit cu ceva noutati.. mi-o ajuns o parte din interior.. am zis sa fac mai special fata de altii :P
in poze nu arata nush ce, dar live...arata cu totul altfel:D |
E imbracat ? ca nu imi dau seama din poze.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:P de aia este si asa drept si uniform..absoarbe soarele nu reflecta inapoi. nu se depune praful, arata fain...zic eu:)) si tine inchegat tot bordul.. si dispar zgomotele de plastic din masina:P:P |
nu esti fraer cu bordu asta...;)
|
foarte foarte frumos ! Felicitarile mele !
|
Salut.. Trebuie sa faca treaba ce ai sub capota. Bafta!
|
Ai idee cam cat ai castigat fata de un motor stoc?
|
Quote:
|
Poate ai timp sa faci niste poze mai detaliate la modificarea TPS-ului la admisia de M3 si la flansa de adaptare poate poti masura grosimea. Furtunul care aduce aer de racire la alternator a trecut fara probleme pe sub plenum?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Admisia care o am este de 3.2 Evo,cu mufa TPS sus, injectoare albastre, am si un set de albe de 3.0, la demontare au taiat tevile de tur si retur de combustibil dar le sudez fara probleme ca sunt de inox
Am cateva nelamuriri : 1 Recuperarea vaporilor de ulei din capacul de la supape. Am incercat sa intorc cele 2 coturi si solutia ar fi sa pastrez cotul de cauciuc si sa confectionez o teava cu un brachet astfel ca teava sa ajunga aproape de carcasa filtrului de ulei iar de acolo sa folosesc un furtun pana la capac 2 Cum ai rezolvat cu scurgerea uleiului din separator (PCV) eu as vrea sa sudez o teava de camasa de la joja de ulei in genul celei de la motoarele M54 3 Ce se leaga la acel mic furtunas de vacum de la pistonul 6 si acea teava care pleaca din furtunul de la regulatorul de ralanti, ce se conecteaza la ea? 4 cum ai rezolvat debitmerul in cotul de M3 |
Salut, am urmarit proiectul de la inceput, foarte frumoasa masina, multa rabdare ai avut si ai facut lucruri cu gust..m-ar interesa si pe mine o recomandare cu privire la tapitarea coajei de bord unde ai facut-o si cat te-a ajuns ca si pret. Sa ai parte de masina, toate cele bune !
|
Frumos, frumos, un interior ce se anunta superb iar motorul...:) me gusta.
Pentru cei care au intrebat de plusarea bordului, cautati pe Youtube Flocking dashboard sau vedeti la nenea asta https://masinamea.4tuning.ro/blog/bedui/ ori la Racing Nick aici http://www.velurdecor.ro/ sau aici https://olx.ro/oferta/reconditionari-...r-ID1Y1At.html Multa bafta in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning