Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

sike 28-07-11 09:49

Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:

Originally Posted by rove andy (Post 4492105)
se uita si ea la viitoarea pretena de alergat:D

Saruma-na de poza domnul,si de ajutorul dat mare om :rolleyes2 am alergat-o aseara ceva mai mult ca de obicei ,ti-ai facut in mare o idee ca ,chiar daca e motor mic trage destul de bine ,ce se mai uita nea ala cu opelul lui de 1.6 ca nu putea sa treaca de noi:lol::lol: ce ma amuzat ,daca data trecuta am mers cu 30 km/h ca nu puteam mai mult ca scoteam scantei pe sub :lol: de data asta am scos pe toba de la atata mortiii :lol:,ne mai si distram dupa atata munca depusa la masinuta

sike 28-07-11 09:57

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4492623)
Deci am bauit corect cu numarultul filetului, multumesc frumos pentru raspuns
Si sa te vedem cat mai repede la expo ;)
Salutari si din partea mea!

Da trebuie numarate dar mare grija eu le-am numarat foarte atent ca ristii orii sa iti traga volanul ori sa fie ridicata prea mult pe o parte ,si la expo nu cred ca o sa merg vreodata ca in primu rand nu e o masina de expo(as vrea eu) e o masina de zii cu zii m-ai e mult pana sa arate ca o masina de expo nici macar jante nu am :lol::lol: da ma fac eu mare si imi iau si jantele dorite :rolleyes2 dar acuma momentan vreau sa termin cu mecanica ,si anume m-ai am de schimbat un butuc spate si 2 bucsi la brate fata si suportul de la cutie care e uzat si cam asta ar fii partea de jos ....pun accent foarte mult pe chestiile astea m-ai ales ca ma folosesc zilnic de ea ...

Te salut!

rove andy 28-07-11 19:24

cu placere ma bucur ca iti plc.ms si eu.chiar m-a impresionat cum merge buburuza ta.nici azi nu reusi sa desfac siletu de la suspensie:((.numai bine

sike 29-07-11 09:24

Quote:

Originally Posted by rove andy (Post 4493667)
cu placere ma bucur ca iti plc.ms si eu.chiar m-a impresionat cum merge buburuza ta.nici azi nu reusi sa desfac siletu de la suspensie:((.numai bine

Lasa man ca o desfacii tu pana la urma ce e greu a trecut ..il ai pe alin acolo (super baiat)si te ajuta ;)

Te salut!

sike 03-08-11 09:33

Pana la urma am achizitionat si butucul de pe roata spate dreapta complet inclusiv cu sabotii ,urmeaza sa il montez ,dupa o sa urmeze vopsirea lor plus etrieri de pe fata ,vopseaua deja am cumparato ,o sa merg pe culoare negru . ..in zilele urmatoare o sa pun si ceva poze cu operatiunea..

_Cox_ 03-08-11 09:46

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4504537)
Pana la urma am achizitionat si butucul de pe roata spate dreapta complet inclusiv cu sabotii ,urmeaza sa il montez ,dupa o sa urmeze vopsirea lor plus etrieri de pe fata ,vopseaua deja am cumparato ,o sa merg pe culoare negru . ..in zilele urmatoare o sa pun si ceva poze cu operatiunea..

Asteptam :twisted:

sike 03-08-11 09:50

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4504560)
Asteptam :twisted:

Salut,da o sa incerc sa termin odata cu astea iar apoi neaparat o sa urmeze jantele ..

sike 04-08-11 09:40

2 Attachment(s)
Am mai rezolvat doua probleme pe care le aveam si anume ,cand am desfacut butucul spate stanga unul dintre suruburii ne-a facut ceva probleme si am tras de cheie pana cand ne-a scapat mana direct in spoiler si astfel m-am ales cu o crapatura ,si am fost nevoit sa il fac din nou cu fibra e totul ok ,la bad boy de asemenea am avut o mica crapatura si am rezolvat-o si pe aia ,o sa urmeze si vopsitul ;) , e bine ca le-am facut si au iesit bine munca de 2 ore :-P

Si ceva poze :arrow::arrow:

sike 08-08-11 09:58

15 Attachment(s)
Si ceva poze dupa un dush :rolleyes2:arrow:

_Cox_ 08-08-11 11:23

Arata foarte bine:D, totusi spatele este cam sec, incearca un eleron finut sau altceva nu stiu...

jumP3rCS 09-08-11 21:53

Re: Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:

Originally Posted by sike (Post 3934563)
Salutare

Se vand jantele de pe masina cu tot cu cauciucuri (de vara) jantele se dau pt ca am achizitionat alte jante...

Jantele sunt din aluminiu fabricatie germania marca Zenden 7j

2 cauciucuri spate 205/50/15- aproape noi-braun

2 cauciucurii fata 195/50/15 -50%suta bune -continental

SUPER PRET DOAR 500 RON

VA SALUT CU RESPECT!!

Salut! Ai dat jantele? tot din tg jiu sunt si eu si am admirat de multe ori masinutza ta! tare curios ash fii daca intra la mine pe masina :) abea mia intrat pe spate 4x100 6j , pe fata nu am putut sa le bag! stau in grivitei deci nu departe de tine ! 0768303116 da un semn cand vezi reply ul! si azi am trecut pe langa tine , ne-am intersectat pe la hotelul Ana!
Stima!

sike 10-08-11 09:30

Quote:

Originally Posted by jumP3rCS (Post 4517334)
Salut! Ai dat jantele? tot din tg jiu sunt si eu si am admirat de multe ori masinutza ta! tare curios ash fii daca intra la mine pe masina :) abea mia intrat pe spate 4x100 6j , pe fata nu am putut sa le bag! stau in grivitei deci nu departe de tine ! 0768303116 da un semn cand vezi reply ul! si azi am trecut pe langa tine , ne-am intersectat pe la hotelul Ana!
Stima!

Salut man ,jantele le-am vandut imi pare rau si acuma de ele dar na asta e :sad: baiatul unde le-am trimis le-a restaurat complet arata impecabil ,si de intrat intra lejer ,masina merge zi de zi prin oras eu lucrez pe 1 mai la show room-ul acela de atv-uri scutere moto ...probabil te-am vazut la hotel ana ca nu imi scapa nici un fiat din trafic :D ce numar ai la masina?

Te salut!

sike 10-08-11 09:33

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4514012)
Arata foarte bine:D, totusi spatele este cam sec, incearca un eleron finut sau altceva nu stiu...

Din lipsa de jante pare asa 'cheala'in spate ...eleron nu ii pun ca am mers pe clean si clean ramane ....

Te salut!!

sike 10-08-11 09:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sike (Post 4517999)

Salut man ,jantele le-am vandut imi pare rau si acuma de ele dar na asta e :sad: baiatul unde le-am trimis le-a restaurat complet arata impecabil ,si de intrat intra lejer ,masina merge zi de zi prin oras eu lucrez pe 1 mai la show room-ul acela de atv-uri scutere moto ...probabil te-am vazut la hotel ana ca nu imi scapa nici un fiat din trafic :D ce numar ai la masina?

Te salut!

Uite si o poza cum arata jantele alea de le-am dat restauratee

jumP3rCS 10-08-11 09:50

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4518007)
Uite si o poza cum arata jantele alea de le-am dat restauratee

GJ-09-PRE
O VEZI AICI https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...9-jtd-pre.html
POATE NE VEDEM LA O BERE SA MAI IMPARTIM PARERI
STIMA

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning