![]() |
Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon
aici daca nu te misti repede pierzi ideea :lol:
|
Quote:
publicul era estimat la cetava sute, nu la cateva mii, dupa anuntarea atat de in scurt timp DA, NU AU FOST GARDURI, jandarmi, etc, dar publicul a stat stupefiant de cuminte... pe bordura... felicitari blowwind pt observatie... toti soferii au avut loc, sa faca ce nu s-a mai vazut pana acum.. si vreti sa dati vina pe spatiu sau pe public... spatiu a fost, spectatorii au stat cuminti... am gresit ca salvare nu am avut... pentru ca nu prevazusem sa intre neinvitati nepriceputi i s-a zis sa nu intre... a intrat... nu a vrut sa plece... apoi i s-a zis sa dea pe loc, sa-si faca damblaua, sa scapam de el, sa intre cei care se pricep... dar el a inceput sa se invarta.... i s-au facut semne disperate sa se opreasca... s-a oprit in bordura si in picioarele spectatorilor haideti fratilor sa avem o mica lectie de ce inseamna organizator daca voi il aparati acum, dupa ce aproape a rupt picioarele oamenilor... ce ziceati daca il dadeam cu forta afara? multe cuvinte grele ziceatzi nu l-am lasat si a facut el cu forta, si tot gasiti scuze... ganditi-va la 2 variante... piciorul vostru era in fata traiectoriei lui necontrolate sau voi organizati si explicati cum cineva a intrat cu forta sa se dea mare si a rupt picioarele spectatorilor care stateau UNDE TREBUIE.... foarte urat... vreti spectacol, nu? atunci sprijiniti organizatorul care creaza cadrul acelui spectacol, nu pe cei care strica spectacolul... cred ca nu era nevoie de el, si a fost show frumos si rar... in deplina siguranta... pana sa fie stricat de el TU, CARE CITESTI, ACUM, GANDESTE: daca maine esti nevoit sa faci TU un show similar... pe cine aduci? pe cei care i-ai vazut ca pot controla masina si esti sigur pe ei? sau pe cei dupa care trebuie sa dai declaratii?? vrei sa apari la stiri ca ai facut ceva frumos, sau ca la evenimentul tau a curs sange? apropo... sange nu a curs ca am vazut o reactie grava de tot... cine e ala care a lasat papucii jos si a sarit in sus, pe botul masinii? lui trebuie sa ii multumim, caci reactia lui a salvat milioane de neplaceri nu am avut incident grav datorita lui, nu trebuie uitat asta |
Quote:
|
a sarit pe masina care ii rupea picioarele daca nu sarea... :)
|
norok ca a avut timp sa sara si ca a fost atent ca vine ' bolidul ' :)
|
Care este nr de inmatriculare a BMW-ului care a generat accidentul?
Cine-l stie pe propietar, cum il cheama, poze exista? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
ceva cica RAU la nr ... bine ca nu a fost nimeni ranit asta conteaza cel mai mult :oops:
|
Gratian mi-a placut postul tau,supertare si la obiect,am incercat si eu sa il lamuresc p blondu_vsp dar se pare k pt el nu a contat ca publicul a stat DUPA BORDURA si k RAU nu a stiu sa ca;ce frana ,si mai mult a vrut sa imi demonstreze mie k acel dany e foarte talentat si k are un bolid ...fata d masina mea.....dar am vazut k postul tau l-a mai inmuiat,Kt despre talent ma blondule eu zic k a vazut lumea cine a avut si cine nu.....
|
Quote:
|
Quote:
Eu doar ti-am spus ce auzeam din gura lumii in stanga si-n dreapta mea... Nu am zis eu nimic de el,nici nu-l cunosc si nici nu-mi permit. Asa ca....lasa expertii sa vorbeasca,nu eu....nu sunt! |
sebi nr de inmatriculare al bmw ului alb este B 79 RAU nu stiu daca are vreo importanta
|
Quote:
|
Nush de ce s-a cerut numarul lui RAU ... Ca nu are ce sa`i faca nimeni..
sa ma lamureasca si pe mine cineva.. a fost doar un accident minor ce draq va agitatzi atat.. cui nu-i convine ceva si e tare in clantza sa se duca sa voarbeasca cu dani ... |
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2025 4Tuning