![]() |
Re: Onesti
Quote:
|
pe mine ma stiti sigur.....cel putin din vedere. oricum o sa ne cunoastem la intalnire.
masini -VW golf 4 1,9 tdI 101cp din 2004 -Dacia Logan 1,6mpi 90cp(zic ei, eu zic 80) din 2004 |
baga si o poza daca ai, eu unu din ce zici tu, nu te stiu, dar daca pui o poza cu masina poate te stiu. sau nr masinii
|
uite ca in momentul asta nu am nici o poza cu masina. golful e albastru, variant si are nr BC-85-DIC iar loganul e tot albastru si are nr BC-03-YGS
|
probabil din vedere te stiu, oricum esti bine venit la intalnire:bunch: :flower: :flower:
|
stiti de accidentul de aseara de la catedrala???? un ATV inchiriat a intrat intr-o nubira parcata pe care a proiectat-o in gardul bisericii. toata fatza la atv s-a strambat, cadre, directie.....iar nubira praf si in fatza si in spate. iar cei doi de pe atv bineinteles ca au sarit de pe atv, peste nubira aterizand pe gardul bisericii :lol: poate maine am sa-i fac niste poze la atv ca il are un prieten de-al meu.
|
sa mor daca am auzit ceva. cei cu atv-ul cat pana in 20 de a i aveau?
|
vin si eu luni!
"sound of BMW" |
esti binevenit, dar baga si tu ceva poze daca ai cu masina ta si da mai multe detalii. bafta
|
bine ai venit pe forum BC-03-GPG.:D
|
giga & GPG .... poze fratilor sa va stim si noi.
o sa se adune cativa Luni, dak e sa ne luam la cati au zis pe forum.... rulzzz gandestete la un plan de bataie pt Luni..... eu am unul. cand ne int sa le dezbatem. sal everyone. |
sal...am revenit....o sa fiu si yo prezent.....tre sa vb si yo cu marius.....ne vedem atunci....bye
|
5 Attachment(s)
uitati aici niste poze...
scuzati calitatea...telefonul meu nu prea se descurca seara |
asa asa ....numai ca...aici trebuiau puse pozele ->https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti/page-9.html
|
dexter nu mai comenta.... ca ti-o iei maine
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning