![]() |
Re: ce vor fetele? :)
probabil din punct de vedere sexual :twisted: :twisted: :twisted:
|
da ;)...si nu numai...
|
Dracu' mai stie ce vor :)
|
eee na...?
|
Quote:
un fat frumos calare pe un Ferrari...cu contu de 2 miliarde de euro...!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
cele de 16-20 de ani vor un baiat cu masina scumpa si portofelul gras? de ce?..asta e varsata la care te distrezi si nu ar trebui sa iti pese de astea
la cele de 25+ parerea me e ca le inteleg...se gandesc poate la o relatie stabia, s-au saturat de prostii,vor sa se casatoreasca, vor sa traiasca si ele bine alaturi de barbatii lor pe care eventual o sa si ii iubeasca daca nu ii iubeste inca |
Quote:
|
Quote:
aceste limite fiecare are posibilitatea sa si-le defineasca.. ca fata.... iar fetele intre 20 si 25 de ani ai uitat :rolleyes2 |
:oops: sry..16-24...si intotdeauna exista si exceptii...de cele mai multe ori sunt fetele visurilor noastre :P
|
yo am 20 de ani si nu mi trebuie un lamborghini si un cont gras ca sa ma distrez...eu stiu ce vreau de la viata...mi se pare infantila si superficiala o astfel de gandire...pur si simplu insemna ca daca isi doresc doar atata de la viata...sunt praf si inculte:rolleyes2
|
atunci esti femeia vietii mele :P...glumeam
sincer...eu nu stiu ce vor...chiar nu stiu....mai spuneti si voi ca vreau si eu sa invat :( |
Quote:
:blahblah: eu am 19 ani...si nu`mi doresc o masina super scumpa si bani gramada kre sa ma dea afara din casa:lol:.... stiu sa`mi fac viata placuta in limitele posibilitatilor...asta conteaza in primul rand....alea kre doresc bani masini etc...nu o sa aiba parte niciodata ;) |
Quote:
intotdeauna exista si exceptii ;) ..mai rare pe zi ce trece da exista |
texte.. majoritatea femeilor care arata bine sunt constiente de asta si au anumite standarde.. ce sa mai plimbam bomboana.. a apus vremea in care o super zana statea cu ultimul cersetor pentru ca se iubeau.. cel putin in bucuresti fenomenul asta a luat amploare si mi-e sila din ce in ce mai mult :)) probabil nu se poate si frumoasa si desteapta si fara figuri in cap.. si cand se poate trebuie sa fii tampit sa ii dai cu piciorul
|
te contrazici singur...ori sunt majoritatea ori sunt toate...?:rolleyes2
iti zic eu ca SUNTEM destule care nu dorim sa fie banul pe primul loc, si nu alergam ca disperatele pt asta.singurul motiv pentru care mi as dorii sa am bani mai multi e ca sa am putere si sa le inkid gura celor care ma calca pe coada...doar atat!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning