![]() |
Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)
|
Bogdan
Sunt de 5 ani in Germania , Berlin-Neuköln. Am 22 de ani , capricorn si imi plac Blondele :lol: Conduc multe masini , sunt AutoHandler :lol: PS:Ma primiti si pe mine in Grup ? :???: |
:D Eu propun sa'l primim pe biatul baiat :hug:Craciun fericit tuturori! |
sunt bogdan,prietenii imi spun boby
sunt in paris,franta de vreo 4ani,muncesc pentru mine pasiunea mea,evident masinile: alfa 156-1,8 ts bmw 528i e39 bmw 325tds e36 cu o ora inaintea romaniei. |
Eu sunt adi(adrian) de vreo 3 ani stau in Italia, (pordenone), orasul natal este campulung moldovenesc....pt moment mijlocul de transpor sunt 2 roti (un amarat de scuter), salutare la toti...
|
Salutare, Andi. Salutare Bogdan :wave:
|
salutari Andi si Bogdan
si Bogdan!:) |
Quote:
Quote:
|
bine ai venit .. spor la postat pe sectiune
|
ups.. scuze Adi!:oops:
|
|
Prea multi Bogdani pe aici :P. Welcome guys!
|
2 Attachment(s)
Salut,
Sunt Ciprian prieteni imi spun Kedy sau Popik sunt nascut si crescut in Hunedoara am mai fost plecat vre-o cateva luni prin Paris dar atunci nu eram pe forum. Din data de 1 Iunie voi fi in Danmarca - Copenhaga. Sunt IT-st si am prins un contract cu o firma care va avea nevoie de serviciile mele cel putin un an de zile. Partea frumoasa e ca firma respectiva are site-uri in toata Europa iar eu va trebui sa vad toate locatiile. Hobby-uri : masinii, muzica(NIGGAR"S), sportul In tara am un Ford Fiesta din 2004, si un Logan cu care merg mai putin se da tata mai mult cu el "de masina de batranii" :lol: Attachment 933321 Attachment 933324 Afara? Cine stie cred ca un VW Golf V Wob sper sa imi dai accept si la Grup ;) |
hello dude , spor la postat ;)
|
Salut,
sunt Claudiu zis dzrr nascut in buzau , stabilit in hunedoara de vreo 5 ani. Peste vreo 2 luni (dupa ce termin cu bacul) voi pleca intr-o mica excursie in Bruxelles-Belgia apoi ma voi stabili in Amsterdam - Olanda pentru cel putin 4-6 ani(facultatea) Momentan , din pacate, nu am masina dar sper ca in vara aceasta sa achizitionez |
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning