![]() |
Re: Cei lasati fara permis
Quote:
|
azi mi-am recuperat permisul. l-am luat de la sediul de tamponari(nu la ghiseul de tamponari, e un ghiseu langa, special pt cei ce isi recupereaza permisul).
|
Mau lasat si pe mine. fara.... mai pot sa circul pan pe 8 martie... dupa care o luna pe dreapta
Langa galeriile Adal.. 80Km/h N'am dat prioritate la 4 prosti beti.. care au tashnit in fata mea pe trecere.. niste copchii la 16 17 ani.. si pe un rahat de taximetrist care era la vreo 15 metri in fatza mea nu l-a mai vazut garda ca a intors pe linie dubla continuua || || DOVADA: https://img717.imageshack.us/img717/3...vadapermis.jpg AMENDA+SUSPENDARE PERMIS O LUNA SI 6 PUNTE https://img59.imageshack.us/img59/5403/amenda.jpg |
esti kamikaze sau criminal in serie?:shock:
|
bine zis kobra :lol:
uitasem ca am facut topicul asta, altfel as mai fi postat si eu pe aici :D |
asa ca sa rasucesc cutitu in rana la multi sa zic si eu ca 6 ani de permis si niciodata suspendat :twisted:
|
Nu iti dorim da cred ca ai timp pina la pensie :D
|
Quote:
|
nu ti`as dori sa o comiti odata ...ai sa iti blestemi zilele ca puteai merge mai incet si n`ai facut`o, daca vrei sa alergi incearca un drum care nu prezinta chiar atat de multe pericole, ca sa nu zic de pista ca e ceva mai greu realizabil la noi ..80 mi se pare exagerat de mult prin oras, mai ales cu pietonii care apar de nicaieri, soferi imprudenti etc ..
|
Quote:
trebuia sa faci contestatie ca era masini parcate pe trecere si ti-au opturat unghiul de vedere ... vb serios bafta |
Ma omule da nu stiu cum sa iti zic da tu esti cam "soferas" azi erai nervos tare pe la Tic-Tac ! Ai asa mare incredere in masina si in indemanarea ta , ca permisul il ai de vreo 2 ani MAXIM ! Mergi usor baiatule !
|
Quote:
aveam timp sa franez dar aia au iesit fugand pur si simplu...si nu aveam cum sai vad din cauza la o duba nenorogita..infine... asta e |
Quote:
asta i'am zis lu viruszatu1 era o duba.. alba ai foarte mare dreptate... daca nu ma insel e un fiat ducato... dar mai pot depune contestatie dupa ce au trecut cateva zile bune? Si cred ca in lege scrie minimum 5 metri distantza intre masina si trecere.. dar infine.. uite cum din cauza la un incompetent raman atatia soferi fara permise.. banuiesc ca nu sunt singurul cate merge cu 80...mai sunt si altii... dar ce ma uimit pe mine e ca nici nu mi'a zis de viteza.... aha si inca ceva...uitatse-m sa va spun...marlanu Pe nume Fenea F. Robert mi'a dat si pentru centura..... recunosc nu o aveam dar eu poate o dadusem jos imediat ce trasesem pe dreapta....si asta am observat cand am ajuns akasa dupa ce am citit hartia de mi=a dato ..!!! infine.. bft |
Quote:
|
nu te mai baza atata pe "frani"-le de la masina. n-ai vazut si seria 7 facut praf? si este mult mai stabila ca a ta. este inconstienta ceea ce-ai facut tu. si faza cu condusul...cat ai putut conduce? din moment ce faci astfel de greseli de incepatori. daca ai fi lucrat agent de distributie atunci da...am fi zis ca intradevar ai condus mult in acesti doi ani. dar asa...abia s-a uscat cerneala pe permis :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning