![]() |
Re: 402 m TROFEUL PITESTI, 14.11.2010
ai foarte mare dreptate Sharpe!!! organizare de cacat!!! exact ce am scris eu mai sus.au venit 2 cu 2 bmw`uri de la grupa D si au intrat la C cu motoare de 2.5 benzina 192 cp! ceea ce nu e admisibil !
|
Quote:
|
Am ajuns si eu acasa.Maine o sa incerc sa pun poze si filmulete in HD.Am stat la finish mai mult dar si la start,,foarte prost aleasa zona de franare,mai ales ca unele masini nu aveau suspensie sport,etc erau barca pe franare... era lume,chiar si copii multi pe acolo,viteza destul de mare.Eu zic ca am avut ce vedea,vreme buna,mau surprins in general TDI-urile ,cele 2 Ibiza,Clio RS,Fiesta rosie,Kaddet turbo.etc mai multe.Acuma vb in calitate de spectator dar ar trebui sa se ia in calcul la urmatoarele curse...nu de alta dar daca se intampla ceva,Doamne fereste,dupa accea mai greu cu organizarea unui asfel de eveniment.
|
Quote:
|
asa e cand toti care vor sa bage ceva in buzunar se apuca sa faca "curse".......:lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
Organizatorul nu are rol de jandarm. Trebuie sa fie totusi atent la sesizarile participantilor si sa ia masurile necesare atunci cand este anuntat . Cel, cei care au beneficiat de subincadrare ..., urat din partea lor. Descalificarea si excluderea din concurs era masura corecta! Vad si alte nereguli care lasa de dorit si-mi pare rau pentru ele, iar acum dupa e greu de indreptat. Ii inteleg pe oamenii care se plang le inteleg orgoliul si cred ca oricare organizator trebuie sa fie mai atent pe viitor, insa nu am vazut cursa 100% perfecta nici macar in alte tari. Sunt convins ca totusi este un plus fata de cursa anterioara si e bine de apreciat. |
[QUOTE=sharpe;3811662]
deci la perechile care n-au avut spatiu intre ele (de exemplu a doua masina avea botul in dreptul usii celeilalte care era in fata) s-a luat doar timpul primei masini,castigatorul restul e istorie :) si daca pe bonul printat, in desfasurator la una din perechi scria 14,340 14,351 ce inseamna? |
Quote:
Pacat pt ca potentialul din Craiova este foarte mare acolo am facut una din cele mai reusite curse, dar rai oltenii din public, dar si mai rai "indienii". |
Sper sa puna cineva si timpii pana la urma (din toate cele 4 manse). Eu cred ca mai presus de incadrarea in clase, timpii conteaza cel mai mult (normal, spre a fi comparati numai cu alti timpi de la acest eveniment - avand in vedere lungimea traseului).
|
Quote:
|
Quote:
|
50 Attachment(s)
Cateva poze...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nu am mai pomenit asa ceva niciodata ... sincer ma dat pe spate replica asta "organizatorii nu-si asuma responsabilitatea incadrarii corecte in grupe":lol::lol::lol::lol: pai atunci hai sa ne facem toti organizatori si sa facem curse dupa ureche care vrea cu cine poate ca asa e frumos in loc sa avansam noi o luam tot inapoi.... Odata ce se numeste ORGANIZATOR pai raspunde de tot ce se intampla la acel eveniment si isi asuma raspunderea ca evenimentul sa fie corect. "TU" ce rol ai avut la acest eveniment ca nu inteleg "ORGANIZATOR" sau "PURTATOR DE CUVANT" ca prea iei apararea organizarii aici... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning