![]() |
Re: Seat-ul meu
mergi si u decat cu pozitiile k ma chiorasti cu xenon`u ala:P:)):P;)
|
:):):):):):)cand m-ai vazut si unde?
|
pai intruna te vad cand treci pe moldovei eu stau acolo pe alee:P:Dnu te bate gandu sa te bagi in vreun club???:P:D
|
Daca va intereseaza tuning pentru orice fel intrati pe www.duw.de tot ce este acolo va pot aduce in maxim 3 saptamini cu pretul din germania plus 10% transport.
Vili 0744311237 www.gtlservice.ro |
Quote:
..de NSl zici,nu?!..ma bate gandul,dar nu prea am timp..sa vedem. |
da e boon clubu` dar sa stii k nici ei nu se intalnesc asa de des,intra pe topicu de la NSL si la Targoviste:P.am sa`ti fac semn:P
|
salut.esti vecin cu noi mahi catalin.suntem de aici din cartier.te salut si sa ai drumuri bune.
|
da....i/ar sta mult mai bine cu jenti de 18, cred ca asta e limita, nu? ceva folie, da, si bara tip fagure o sa dea bine, si ii pui si 2 proiectoare super. nu stiu exact cum e in romania (pt ca eu sunt plecat acum) , dar aici este la casele seat un kit sport, si e super meserias....care implica si schimbarea spoilerelor, inclusiv in spate, unde iti schimba si esapamentul (iti pun 2 tuburi cromate, care vin pe mijloc)
|
Super masina ta CatalinM6 , am vazut-o de cateva ori prin oras.Erai odata pe la liceu 3 , eu ma uitam fascinat la masina ta si tu incruntat la mine ;))..glumeam!:P
Bafta!;) |
merci!cine stie unde eram cu gandul :)
|
te`ai gandit la club?:Pintra pe topicu NSL TGV;):P
|
11 Attachment(s)
cateva poze cu noua achizitie....Pioneer Avic-N3
|
il stiam de vreo 3 zile parca sau 2:PPvad k ai intrat si in NSL !!Bv;)
|
ahh am uitat sa te intreb cam cat a costat:D
|
super tare dvd-ul...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning