![]() |
re: E46 - TM 77 EEE
Quote:
skittles? :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva mai mult decat skittles .. :D
a venit si grila m3 oem pt. bara fatza si am comandat si tunele de frana... m3. |
Quote:
Respect pt asta ! |
frate ne miscam mai cu talent?!!! se aproprie vremea de cabriooooo! :D:D:D
|
sti cum e aia....abia astept sa vina caldura.....sa fugim de politieee...cu cohelari de soare si cu top-ul jos :lol:
totu e m3...si pe net...walleee :lol: |
crysty.bobok ... cat se poate :D
kox_24 .. da frate , ma grabesc si eu cum pot :lol: laurentiu_tim.. da da .. ca iarna nu a fost cu succes .. |
1 Attachment(s)
mai misca ceva pe aici ? :D
Te-ai mai interesat de sprayul ala galben pentru oglinda interioara a farului ? Vreau si eu neeaaparat :D Bafta ! |
4 Attachment(s)
am pus jantele sus .. si cu aripiile de M .. imi trebuie pe fata distantier de 2cm si pe spate de 1cm... sau o fortez tot cu 2cm... sa vad.
masina incet incet .. ia drumu tinichigiului... si apoi dusa si dat o mana de lavabil... :lol: cateva pict... |
Aripile pe spate raman asa ? :rolleyes2
|
ba cred k are ADF distantiere dinalea :))
|
shantzu ... da, categoric.. n'are rost sa le schimb.
glumesc, cum sa ramana asa? :lol: TM 77 ADF ... proiectoarele ca te belesc!!! :x :x :x si da, vreau distantiere. :D pe fatza am de 2cm.. pe spate mai imi trebuie. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ala ii pe contrasens :lol: nu te uita si tu la toate detaliile..
o sa vina schimbate toate... le-am pus pe masina ca stiu cum sa-mi fac aripiile si ce mai trebuie. plasticaraie ... scrie pe ele ca sa nu le incurc.. M3 L & M3 R :lol: |
ink odata....ce trebe...:lol: it's gonna belegen....wait for it........waiiit.....dary !!!:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning