![]() |
Re: vw golf 2... in progres
Daca ai putea sa faci si niste poze la el desfacut ti-ash fi foarte recunoscator!
Multa bafta ca se apropie "STRESIUNEA" cu pasi repezi.:?: :headache: :cry2: Take care! |
Quote:
ceao |
salut baietzilor ... am depistat problema astazi la mecanic ... problema era cu termocupla care dupa cum spune si numele cupleaza la o anumita temperatura ... dar a mea cupla doar in vise ... so am schimbat senzoru si acuma merge totul ok! ahh si SUNT SUPER HAPPY!
RESPECT :D oameni buni dati`mi ceva idei pt interior ... mor asa cum e stock :( ahh si parca am spus ca postez poze in momentul actual ... dar nu e ce vedea ... e stock doar un volan MOMO ... si pedale aluminiu ... btw :D pune`ti poze daca aveti :D thx |
2 Attachment(s)
uite un om happy :D
|
sal..... imi place masinuta.....e facuta cu gust...... fa si u cand iei jentile poze cu ele .... sunt cuios cum o sa se vada ....... bafta in continuare si spor la lucru
|
frumos golfu...culoarea ii vine foarte bine
pt interior cauta`i niste scaune din piele cu sustinere laterala,schimba maciulia la schimbator,frana de mana,presurile,ceasurile de bord uite aici o idee http://www.vwgolf-mk2.com/emygolf.html |
kodrin. ms man ... urmeaza si jentile ... + alte gume ... mai mici de 45 ca astea imi freaca ... acuma am de 55 :( ...
mike20. ms man ... ca si scaune am optat pt recaro ... deoare`ce astea nu ma satisfac delok ... cand iau un viraj ... masina sta in curba dar eu ma duc cu scaun cu tot ... deci intelegi cum e :D ... trebuia sa soseasca deja ... dar ... ........ ms totusi ... eu ma refeream ... la fete de usi ... + culoare ... etc ... :D |
@ziber : eu zic piele sau ceva material mai fain.. iar ca si culori rosu cu negru :D
|
Vazut scaune recaro refacute. Le iei si schimbi ultimul strat cu piele. Masina aia este considerata monstrul saloanelor auto aici....deci nu e un chich. Daca vrei poze spune si le postez.
|
Quote:
|
Quote:
|
nope ... dar depinde si de gusturi ;) pe negru ar da cel mai bine ... piele combinata cu un material textil .
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
uite aici ceva stock
|
apropos` fibra de sticla ... cum se prelucreaza? :D rasina + ce mai trebe? si de unde se poate cumpara? :-?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning