Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - Old school 85' , 1.6 Turbo Diesel + Intercooler (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/21279-golf-2-old-school-85-1-6-turbo-diesel-intercooler.html)

D3ATH 11-05-07 11:02

Re: vw golf 2... in progres

Daca ai putea sa faci si niste poze la el desfacut ti-ash fi foarte recunoscator!
Multa bafta ca se apropie "STRESIUNEA" cu pasi repezi.:?: :headache: :cry2:

Take care!

dubmaniacks 11-05-07 12:51

Quote:

Originally Posted by D3ATH (Post 895753)
Daca ai putea sa faci si niste poze la el desfacut ti-ash fi foarte recunoscator!
Multa bafta ca se apropie "STRESIUNEA" cu pasi repezi.:?: :headache: :cry2:

Take care!

man crede-ma ca numa asta nu mi`o lipsit ... dar ce sa fac ... tre` facuta k`lumea ... deaceea motoru va fi complet dezansamblat daca e nevoie si facut tot ce trebe ... set motor si ce mai trebe ... !

ceao

dubmaniacks 12-05-07 22:44

salut baietzilor ... am depistat problema astazi la mecanic ... problema era cu termocupla care dupa cum spune si numele cupleaza la o anumita temperatura ... dar a mea cupla doar in vise ... so am schimbat senzoru si acuma merge totul ok! ahh si SUNT SUPER HAPPY!

RESPECT :D

oameni buni dati`mi ceva idei pt interior ... mor asa cum e stock :( ahh si parca am spus ca postez poze in momentul actual ... dar nu e ce vedea ... e stock doar un volan MOMO ... si pedale aluminiu ... btw :D pune`ti poze daca aveti :D thx

dubmaniacks 13-05-07 14:23

2 Attachment(s)
uite un om happy :D

Kodrin 13-05-07 15:35

sal..... imi place masinuta.....e facuta cu gust...... fa si u cand iei jentile poze cu ele .... sunt cuios cum o sa se vada ....... bafta in continuare si spor la lucru

mike20 13-05-07 15:48

frumos golfu...culoarea ii vine foarte bine
pt interior cauta`i niste scaune din piele cu sustinere laterala,schimba maciulia la schimbator,frana de mana,presurile,ceasurile de bord
uite aici o idee http://www.vwgolf-mk2.com/emygolf.html

dubmaniacks 13-05-07 22:09

kodrin. ms man ... urmeaza si jentile ... + alte gume ... mai mici de 45 ca astea imi freaca ... acuma am de 55 :( ...

mike20. ms man ... ca si scaune am optat pt recaro ... deoare`ce astea nu ma satisfac delok ... cand iau un viraj ... masina sta in curba dar eu ma duc cu scaun cu tot ... deci intelegi cum e :D ... trebuia sa soseasca deja ... dar ... ........ ms totusi ... eu ma refeream ... la fete de usi ... + culoare ... etc ... :D

ge0rge 13-05-07 23:23

@ziber : eu zic piele sau ceva material mai fain.. iar ca si culori rosu cu negru :D

Nicknamed_13 14-05-07 04:05

Vazut scaune recaro refacute. Le iei si schimbi ultimul strat cu piele. Masina aia este considerata monstrul saloanelor auto aici....deci nu e un chich. Daca vrei poze spune si le postez.

razak 14-05-07 09:19

Quote:

Originally Posted by ge0rge (Post 899579)
@ziber : eu zic piele sau ceva material mai fain.. iar ca si culori rosu cu negru :D

sper ca nu ai de gand sa faci asta :D vb pe mess mai multe

ge0rge 14-05-07 10:35

Quote:

Originally Posted by razak (Post 899968)
sper ca nu ai de gand sa faci asta :D vb pe mess mai multe

pai.. razak.. daca masina ii rosie.. interioru nu ar arata mai fain daca ar fi si el cu rosu ?;))

razak 14-05-07 10:48

nope ... dar depinde si de gusturi ;) pe negru ar da cel mai bine ... piele combinata cu un material textil .

dubmaniacks 14-05-07 12:50

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 899891)
Vazut scaune recaro refacute. Le iei si schimbi ultimul strat cu piele. Masina aia este considerata monstrul saloanelor auto aici....deci nu e un chich. Daca vrei poze spune si le postez.

ia sa vad :D

dubmaniacks 14-05-07 13:37

6 Attachment(s)
uite aici ceva stock

dubmaniacks 16-05-07 13:20

apropos` fibra de sticla ... cum se prelucreaza? :D rasina + ce mai trebe? si de unde se poate cumpara? :-?

All times are GMT +2. The time now is 03:18.

- Copyright 2026 4Tuning