![]() |
Re: E36 - M3 EVO Estoril blue
Quote:
|
Quote:
Urmeaza suspensie performanta, alte anvelope spate, o geometrie corecta, mici retusuri la aripi, badge-uri si alte acarete. La final stance-ul masinii va fi unul demn pt ce inseamna M3. Cu parere de rau pt unii masina nu va fi un ''scraper'' , va fi un M3 care arata bine si merge foarte tare! Legat de fazele de constructie a jantelor, ma abtin sa dau explicatii de ce asa si de ce asa. Am reusit sa punem 11j pe e36 si asta ma bucura foarte mult. De aici incolo incepe distractia :twisted: Numai bine! |
Quote:
|
Masina e ok si cum e acum. Doar o idee mai joasa....am vazut ca mai e loc. Gandeste-te ca suntem si circulam pe drumurile din Romania si asta spune tot. mai e mult pana a merge cu o masina f lasata in siguranta.
|
Quote:
Nu a fost vorba niciodata ca masina sa fie facuta doar de show...va fi functionala 100% si asta urmaresc! Quote:
Asa cum am mai spus, setup-ul masinii va fi facut pentru performanta in principal si apoi pentru show! Ideea e ca oricand pot inlocui jantele BBS cu o vizita la vulcanizare si atat...fara alte interventii! Dupa ce ma hotarasc la o suspensie, va mai fi coborata foarte putin si cam asta e! |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
am avut placerea sa vad acest m3 pe viu la polus tuning days
nu pot spune decat un singur lucru SUPERB!:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 ps:narcis urmeaza pozele de la sesiunea photo in scurt timp:D |
Ce stretch are pe spate:shock:
De ar fi o idee mai jos ar fi superba.Nu ca acum nu ar fi.:oops: |
m-a innebunit masina asta de cand mi-a aratat motzu niste poze cu ea de la show in weekend :)) Nu stiam ce jante ai pus pe ea si sunt... SUPER !!! Visez si eu la niste RS-uri dar cu J-ul mai mic, insa ale tale sunt nebunie. Ai cromat cumva si capacul de la jante? nu se cojeste in timp de la cheie?
Ah, si inca o chestie, nu vrei sa facem schimb de masini? :))))) |
Quote:
Este primul E36 la care am admirat galbenul de la elementele optice;) Sa ai grija de ea ca este foarte frumoasa! Astept pozele si poate te ajut sa-i pui si niste bandouri de M... |
Quote:
foarte frumoasa.si jantele dau chiar bine. |
Quote:
Cu ocazia participarii la Polus Tuning Center am parcursul drumul Piatra Neamt - Cluj cu rotile pe masina si spre surpriderea mea si impotriva gropilor, care nu au fost putine, totul a fost OK...si pot spune ca prin Cheile Bicazului am fortat putin nota!:D Setup-ul masinii este perfect, si daca voi opta pt o suspensie sport va fi coborata foarte putin...Ceea ce ma bucura e faptul ca nu deranjeaza 11j-ul de pe spate asa cum m-as fi asteptat! |
7 Attachment(s)
cateva poze la Polus Tuning Center...
|
Fara doar si poate una dintre cele mai frumoase pisici din tara.Mai ales ca e si M3.Sa te bucuri de ea:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning