![]() |
Re: Road Kills & Top Speed
adica nu e chiar asa cum zici tu .. adica cu diferentele alea.las pe cei avizati sa vorbeasca eventual daca vor, eu nush prea multe :D
oricum , bine ca ai readus masina pe strazi |
Din cate imi aduc io aminte nu ai fost in seara aia acolo !;) si chiar vreau sa stiu cine ti-a zis ca nu e chiar asa..
|
Quote:
|
Una la mana trebuia sa scrii din ce am auzit si normal ar fi sa zici si cine ti-a spus chestiile astea asa mi se pare mie normal !
Da asa e cand stati in fatza calculatorului sa mor eu ! |
bha deci eu fusesi acolo in seara aia !!!
bonu i-a dat o masina lu' skama si droopy l-a facut pe skama prima oara la juma de masina sau ceva de genu asta si a doua oara a facut skama ca a ratat droopy a treia ;) si passatul ala ia facut pe toti inafara de paganel :mrhappy: |
Paganel powa ! Intotdeauna la inaltime !:D
|
ei bine atunci .. poate am inteles eu gresit :oops:
|
Quote:
|
Mah, cred ca aceiasi pasarica mi-a soptit si mie... :)
|
eu de cand i-am auzit visele lu' nebunu am stiut ca o sa powa :mrhappy:
|
Eu cu Dacia mea l-am facut pe unul cu un Cielo pe bulevard intr-o dimineata cand plecam la Bucuresti dar cred ca era el cam praf ca altfel ma facea tinand cont de masina. :P
|
nu prea m am dat cu multe masini dar le precizez,am facut o solentza d 1.4 si ul logan dci si m am dat cu un hyundai elantra d 1.6 16v am plecat bine si am stat in fata pana intr a 3 a knd sa ii dau a 4 a m a facut si au ramas km 6 7 m intre noi :)
|
aaa si am uitat sa precizez,am logan 1.4 l
|
si nu puteai sa dai edit la postul trekut dak ai logan:)...
Aadryan, posibil sa nu`i fi dat nici ala cu cielo`u......una`i prin orash...k nu shtii dak`i da romanu`cum trebuie...alta`i la linie(legala):) |
Quote:
Hai ca asta e tare, era ala beat poate sau se uita dupa femei |
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning