Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cea mai frumos modificată maşină din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/20707-frumos-modificata-masina-bacau.html)

® Al3cS ® 10-06-07 00:25

re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău

Sunt prea multe dispute.... pt stilat ... tuning si asa mai departe ... dar. ... pana la urma ... cum se voteaza cea mai impresionanta masina a Bacaului ? sau macar sa se stearga "VOTEAZA" de la titlul topicului ... doar sa le enumeram asa.... si ar fi de preferat si niste poze .... macar una 2 :-P

SFW 10-06-07 14:30

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 940907)
bai misule fiecare cu parerea lui.....eu raman la a mea...e frumos si atat...nimik nou ..kitul acelasi ca pe vip...jante ca ale mele.....de vopsit nu are rost sa vbesc.....se putea de 1000 de ori mai bine....upgrade putere 0......deci a fost facuta si va ramane masina DA FITZA ...de aceea raman la frumos si atat...(macar daca ar fi pus si un lambo :rolleyes2 )

Zozule, da eu nu te-am contrazis :D Nu am zis nimic de performanta ... doar ca e frumos, ca arata bine. Chiar daca nu e nou nici kit-ul, nici jantele .... avand in vedere cum vine ... per total ... arata f bine ...
Cu vip-ul nici nu se compara chiar daca au acelasi kit ...
AM mai discutat tot cu tine ca desi 2 masini au acelasi kit una e posibila sa fie facuta sa arate f urat si una f bine ... tine mult de gusturi, de modul de a combina kit-ul cu jantele, si alte mici detalii ...

Spillner 06-09-07 19:19

TT-ul e frumos,TARE,BMW-ul are jante faine si atat...parerea mea,tt-ul!

pytyk' 07-09-07 08:22

locul I -TT-
locul II -TT-
locul III -TT-
cel mai tare top, imi vine sa plang

PaRaDoX 08-09-07 13:19

La masini stilate a mai aparut ceva. CLS 63 AMG. are la numar bc .. ful. prea tare aia.

aleks 17-09-07 11:54

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 941914)
Zozule, da eu nu te-am contrazis :D Nu am zis nimic de performanta ... doar ca e frumos, ca arata bine. Chiar daca nu e nou nici kit-ul, nici jantele .... avand in vedere cum vine ... per total ... arata f bine ...
Cu vip-ul nici nu se compara chiar daca au acelasi kit ...
AM mai discutat tot cu tine ca desi 2 masini au acelasi kit una e posibila sa fie facuta sa arate f urat si una f bine ... tine mult de gusturi, de modul de a combina kit-ul cu jantele, si alte mici detalii ...

astea fac cel mai mult diferenta intre o masina frumoasa si una respingatoare, micile detalii, ai dreptate maxima

JUPAN_EMY 22-10-07 16:56

Quote:

Originally Posted by PaRaDoX (Post 1088492)
La masini stilate a mai aparut ceva. CLS 63 AMG. are la numar bc .. ful. prea tare aia.

Masina are 612 cai , este a lui FULGA de la Slanic Moldova - patronul de la campingul RAI 11 . A luat-o pentru imagine in afaceri. Nu ii da deloc cox :((.
ORICUM : "masina fuge de te omoara frate.... "

Cristy_mat 23-10-07 09:05

da si mai are si seria 7 tot cu ful la nr, modelu mai vechi de 7 care oricum e muult mai misto decat noul model, si eu stiam ca nu e cu rai11 ci cu hotelu perla, sau cam asa ceva, bine nu ma mira daca le are pe am2

pytyk' 23-10-07 13:40

un porsche 911 negru

kristofer93 24-10-07 19:24

Ati avzut M5-u (E60) gri cu numere de germania ? Guri de aer, kit fata spate M5 nu optick ;)...4 tevi de esapament...

Andr3i 24-10-07 21:24

4 tzevi = evacuare duba + iesiri/ornamente duble. Nu ai sa vezi tu masina cu "4 tzevi" cum zici tu :)

aleks 25-10-07 10:37

ia sa vedem o poza cu el, cu tot cu 4 tevi :):)

kristofer93 29-10-07 19:12

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1166791)
ia sa vedem o poza cu el, cu tot cu 4 tevi :):)

scuzati. 2 tevi cu dubla evacuare...ma rog...

Andr3i 29-10-07 21:23

Quote:

Originally Posted by kristofer93 (Post 1174213)
scuzati. 2 tevi cu dubla evacuare...ma rog...

Tot nu ai inteles... EVACUARE DUBLA CU IESIRI DUBLE :lol: :lol: :lol:

Boasa 30-10-07 22:20

Si totusi nu e M5...

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2025 4Tuning