![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
2 Attachment(s)
Quote:
Mai multa lume mi-a recomandat stopurile astea ... dar nu ma impac cu ele ... si am vazut si pe mai multe masini ... atat pe a4 cat si pe altele As prefera modelele de mai jos ... numai ca nu stiu de unde le pot lua ... |
Cele pe fond negru arata bine,dar parca cele cu rosu arata mai "clean".
|
2 Attachment(s)
Quote:
pot sa`ti aduc sigur de la In.Pro .. ti`am gasit un model asemanator doar ca nu e LED :( ti`am pus si o mica propunere :) |
1 Attachment(s)
Quote:
dupa parerea mea sunt cele mai potrivite...;) |
Quote:
:love: :love: :love: ce frumoase sunt aripile alea ... si ce bine vin si stopurile:D Superb a4 ... merci pt poza ... Si superbe stopurile ... chiar ca vin bine :D |
1 Attachment(s)
ma bucur ca iti place poza.. si stopurile cred ca sunt cele mai potrivite pt modelu asta...;)
ca sa te "imbolnavesc" si mai mult iti pun o poza si cu fata...:D |
Quote:
Dintre cele doua modele cred ca cele pe fond negru ar merge mai bine. |
Quote:
am gasit un site de pe care se pot comanda stopurile ... dar se comanda prim paypall, si nu exista in romania serviciul ... :cry: Asa am ami gasit ceva ce as dori sa-i iau puiutului meu ... de pe ebay dar imi e cam frica sa nu-mi iau teapta :???: |
Quote:
Nu ma omor dupa capota aia ... dupa cum e prelungita ... am mai vazut si pe altele si nu imi place ... ii da un aer de asiatica ... nu stiu ... parca nu are nici o treaba cu linia masinii ... |
2 Attachment(s)
Quote:
nici mie nu imi place capota... e prea mult...;) ...dar uitate la pozele de mai jos, modelu asta de capota imi place mult... |
Quote:
Da, astea sunt frumoase. Si iar, nu pot sa ma abtin sa spun cat de frumos e ala gri :lol: ar merge alte jante ... da kit-ul e superb :lol: :lol: |
9 Attachment(s)
atunci iti mai pun poza cu A4 gri....:D
|
un tuning super!!!!:D :D :D
nam vazut nicaieri un tuning frumos pt un S3 model 8L, dar pt A4 sunt super pozele de mai sus:lol: :lol: :lol: |
Quote:
nu ai cautat unde trebuie...S3-uri tunate sunt multe si sunt prea smek....;) |
aaaa......SFW kitul de la ala grii nu seamana cu al tau ......sau ee chiar asa ?:Dsuper cars
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning