![]() |
Quote:
cat vrei pe discuri si etriere fatza.. si sigurante de placutze .. sa nu zdrancane... sau e moka??? Quote:
Quote:
Quote:
|
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
salutare! cum facem sa ne intelegem pt stopurile alea fumurii? eu ajung in tara vinerea viitoare ...e prea tarziu?
|
2 Attachment(s)
caut si eu o electrovalva, pt MK2, motor GX 1.8i, 8 valve. este cea de pe injectia mecanica, daca are cineva..... va multumesc mult. ideea e ca nici nu stiu ce rol are, dar membrana de la ea e sparta.
|
salut ...eu nu prea am nimic de golf prin batatura..dar de primit(cumparat) as primi cate ceva....am un golf 4 din 99 1,4 16v..si vreau sa-i pun un 1,6 pe el...si asta sa-l dau mai departe (motorul)....si as mai cara de la voi din ograda un aer pt el ....daca nu cer prea mult :D
|
are cineva macarale pt mk2...electrice sau manuale...
pt geam fara triunghi... pliiiiz help !! |
eu am avut asa ceva pe un opel record di 1983 facut la comanda, incearca si pe la opeluri
|
mai are cineva un motoras de stergator spate Golf4?Dar un parbriz?Sau poate stiti de unde le pot lua mai ieftin....
|
Dar un senzor ABS stinga fata,are cineva?....
|
gasesc o portiera fata stanga (sofer) pentru un polo 9n din 2002 (varianta cu 4 usi) + lucas stanga pentru aripa transparent (alb) mersi si astept raspuns.
Culoarea usii nu conteaza dar daca ar fi de preferat de culoare albastra ca sa nu fiu nevoit sa o vopsesc imediat. |
Quote:
|
Quote:
|
Discuri frana 5X100 280/22 ventilate stare buna, versou fata cu caseta directie fara servo, fuzeta fata cu disc si etrier 4x100, trapa mecanica de golf 2 completa, toate elementele de interior, si un motor 1.8 gt 90 cai injectie monopunct cu toate intalatia calculator aprindere si tot ce trebe sa functioneze(lipseste doar flansa de prindere a carburatorului de admisie, adica este dar este crapata una noua injur de 70 ron) si multe altele 0726/388.061
|
Quote:
cat vrei p el...p trapa...? disc si etrier spate ai?? |
Quote:
cat e motoru'''?????????? |
Motorul se vinde doar complat nul dau pe bucatzi, pretul este de 550 ron neg, trapa 180 ron neg si frane spate pe disc nu am.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning