![]() |
Re: Machetele mele - cyper1978
vad ca e dotata si cu harlete, interesanta:!:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
azi sa incepem prezentarea catorva 1/63 hw si maisto combinate spre deliciu lui eddy grasu, prima este de la HW:D |
Super piticele man, am vazut ca ai si modelel care nu le detin:), cum ar fi si asta prezentat!Foarte tare!
|
da, arata foarte bine asa pe negru.sa scrii si modelul tati, ca ne certam daca nu:lol::lol::lol:
multe si frumoase, eu abia astept sa le vad pe toate, presimt ca ne vei arata modele foarte deosebite:wink: |
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
nr2:HW,rivera 64:D |
Un model super, foarte tare pe paint-ul asta!
|
Mai rar frumuseti de astea..cred ca la 1/18 ar fi mortala mai ales pe culoarea asta:!:
|
da, la 1/18 ar fi, da la 1/64 mi se pare cam turtita:headache::chillpill:
oricum paint'ul e super:!: |
6 Attachment(s)
va multumesc .....spre disperarea mea saptamana trecuta cand am achizitionat mertu negru retro am avut ocazia sa vad la acest nene acasa vreo 800-1000 de astfel de modele la 1/18 ma refer la cea ,,turtita"am inebunit fratilor se ruga omu de mine sa ies din casa......urita experienta si de neuitat.....avea modele pe care era inca pretu 230$-315$.....trebuie sa ai ceva la cap sa dai atatia bani pe atitea machete...dar ma rog nu ducea omu lipsa....
next HW care nu mai are nevoie de prezentare::D |
Frumoasa culoare si forma..se stie asta:!:
Si domnu nu a auzit de prezentari la machetele mele..:lol::lol: |
mai bine ca nu a auzit...:rolleyes2:flamed::flamed:
o adresa repede sa-l vizitez. eu tot la asta ma gandesc, am o imaginatie beyond the limits:lol::lol::lol::yes: cred ca era mortala:evil: colectia, in fine. Frumoasa asta man, nu am ce zice, pentru un moment, sicner am crezut ca e 1/43-1/24, pare chiar bine realizata, imi place mult, sa stii:yes: vrem ceva mai mareeee:!::!::!: sau daca nu ai, baga un muscle :rockon: faine machete prietene:!::hug: |
6 Attachment(s)
merci merci...:D
next un ss de la maisto:shock: |
mi se par mult prea bagate inauntru rotile astea de la maisto...singurul lucru care nu-mi place la macheta asta:sad:
|
Nova..una din preferatele mele, frumos man:!:
|
Frumos modelul si bine realizate astea Maisto;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning