![]() |
1 Attachment(s)
yeeeeeeeeeeey :lol: :lol: :lol:
acush sa bag poza :) :arrow: |
Honda NSX :roll:
|
Asa la repezeala seamana a Honda/Acura NSX... :dribble:
Later Edit: Prea tarziu cu 2 minute :( Nu degeaba il cheama Speedy... :roll: |
bagati poza... :)
|
1 Attachment(s)
8)
|
fiat? :oops: :oops: :oops:
|
Chiar daca pe site la ei nu am vazut nimic asemanator in sectiunea History, mie imi cam miroase a Benz de la o posta... :ballbounc
|
ALOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!11
FAIR PLAY-ul !!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: cand eu am incercat pe undeva pe aici pe forum sa incerc sa grabesc lucrurile putin, mi-au sarit in cap totzi si mi-am cerut scuze............. daca eu am ghicit mai devreme si am SPECIFICAT CLAR ca pimp_lex sa puna in locul meu, ce e atat de greu de intzeles???/ no offense, dar personal incerc sa fiu si sa arat cat mai mult fair play.... cred ca asta lipseste multora din cei 22 milioane de romani (cu ih din a) .............. deci, propun sa posteze urmatorul, indiferent de cine ghiceste, pimp_lex............ pls, LET THE FAIR PLAY RULE !!!!!! :P :) :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Asta vara cand era concursul mai pe la inceput se mergea uneori cu 2 sau chiar 3 masini in paralel pana cand le ghicea cineva pe toate si \"unifica centurile\", si nu se mai plangea nimeni de lipsa de fair play Stai linistit, poate sa puna si pimp_lex o poza, problema e ca el e pe un alt fus orar si mai are omu si un job. Cand are timp sunt sigur ca va da pe aici, pana atunci vedeti-va de joc mai mult si de comentat mai putin, ca de asta e topicul deschis la divertisment... :tetter: |
vin cu o mica propunere : Mai deschideti un topic pentru incepatori
|
Re:
Quote:
|
ok fie .. nu pt incepatori ... ci pentru a se merge pe 2 fire paralele sau ceva de genul . un topic cu masini mai normale si mai usoare si unul cu masini mai \"rare\"
|
Da, e idee BUNA, dar fara sa mai facem alt topic! punem 2poze in | | aici!
Ce zicetzi?? |
Da, e idee BUNA, dar fara sa mai facem alt topic! punem 2poze in | | aici!
Ce zicetzi?? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning