Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   JOC INTERACTIV - GHICESTE MASINA - partea a III a (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/1971-joc-interactiv-ghiceste-masina-partea-iii.html)

R-NOS15 10-10-04 15:44

1 Attachment(s)
yeeeeeeeeeeey :lol: :lol: :lol:

acush sa bag poza :)

:arrow:

Speedy 10-10-04 15:47

Honda NSX :roll:

th1nk3r 10-10-04 15:50

Asa la repezeala seamana a Honda/Acura NSX... :dribble:

Later Edit: Prea tarziu cu 2 minute :(
Nu degeaba il cheama Speedy... :roll:

R-NOS15 10-10-04 15:52

bagati poza... :)

Speedy 10-10-04 16:29

1 Attachment(s)
8)

R-NOS15 10-10-04 16:52

fiat? :oops: :oops: :oops:

th1nk3r 10-10-04 17:17

Chiar daca pe site la ei nu am vazut nimic asemanator in sectiunea History, mie imi cam miroase a Benz de la o posta... :ballbounc

the_mav 10-10-04 17:44

ALOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!11
FAIR PLAY-ul !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
cand eu am incercat pe undeva pe aici pe forum sa incerc sa grabesc lucrurile putin, mi-au sarit in cap totzi si mi-am cerut scuze.............
daca eu am ghicit mai devreme si am SPECIFICAT CLAR ca pimp_lex sa puna in locul meu, ce e atat de greu de intzeles???/

no offense, dar personal incerc sa fiu si sa arat cat mai mult fair play.... cred ca asta lipseste multora din cei 22 milioane de romani (cu ih din a)

..............
deci, propun sa posteze urmatorul, indiferent de cine ghiceste, pimp_lex............

pls, LET THE FAIR PLAY RULE !!!!!!
:P :) :wink:

Bogdan_16v 10-10-04 17:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Ai ghicit...tu sau pimp_lex bagati o masina...si va rog, conf regulamentului... :wink:

Eu asta am zis, dar...ce sa mai... :evil:

th1nk3r 10-10-04 18:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
ALOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!11
FAIR PLAY-ul !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
cand eu am incercat pe undeva pe aici pe forum sa incerc sa grabesc lucrurile putin, mi-au sarit in cap totzi si mi-am cerut scuze.............
daca eu am ghicit mai devreme si am SPECIFICAT CLAR ca pimp_lex sa puna in locul meu, ce e atat de greu de intzeles???/

no offense, dar personal incerc sa fiu si sa arat cat mai mult fair play.... cred ca asta lipseste multora din cei 22 milioane de romani (cu ih din a)

..............
deci, propun sa posteze urmatorul, indiferent de cine ghiceste, pimp_lex............

pls, LET THE FAIR PLAY RULE !!!!!!
:P :) :wink:

Mai, dar iritabili v-ati mai facut de cand n-am mai dat pe aici... :lol:
Asta vara cand era concursul mai pe la inceput se mergea uneori cu 2 sau chiar 3 masini in paralel pana cand le ghicea cineva pe toate si \"unifica centurile\", si nu se mai plangea nimeni de lipsa de fair play

Stai linistit, poate sa puna si pimp_lex o poza, problema e ca el e pe un alt fus orar si mai are omu si un job. Cand are timp sunt sigur ca va da pe aici, pana atunci vedeti-va de joc mai mult si de comentat mai putin, ca de asta e topicul deschis la divertisment... :tetter:

ZoliaT_2 10-10-04 19:03

vin cu o mica propunere : Mai deschideti un topic pentru incepatori

CT-87-ADY 10-10-04 22:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT_2\"
vin cu o mica propunere : Mai deschideti un topic pentru incepatori

care incepatori?? :?

ZoliaT_2 11-10-04 01:23

ok fie .. nu pt incepatori ... ci pentru a se merge pe 2 fire paralele sau ceva de genul . un topic cu masini mai normale si mai usoare si unul cu masini mai \"rare\"

CT-87-ADY 11-10-04 07:43

Da, e idee BUNA, dar fara sa mai facem alt topic! punem 2poze in | | aici!
Ce zicetzi??

CT-87-ADY 11-10-04 07:45

Da, e idee BUNA, dar fara sa mai facem alt topic! punem 2poze in | | aici!
Ce zicetzi??

All times are GMT +2. The time now is 01:06.

- Copyright 2026 4Tuning