![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
E bine sa participi la toate intalnirile si sa fii pe faza in legatura cu masinile cunoscute dar se stie ca reputatia nu se obtine prin ...... :blahblah:...bla... bla....... ci printr-un motor puternic sau design sau muzica, premii etc. In ceea ce ma priveste POLO-ul, e de vanzare ca pe mine motorul ma caracterizeaza, nu design-ul... asa ca HOLDO, daca ai pt. mine combinatii "active !" te rog sa ma anunti, iar daca nu, te rog sa te abtii in a mai propune spre vanzare masinile altora !
|
au am facut deja primu pas..............
ceilalti? |
Am avzut astazi una dintre BOMBELE din WSR :D
|
Quote:
|
SANDULE mergi la EMMA ? :D
|
hehe....bey mishu'....ia'o mai moale k banuiesc k o sa vrei sa intri in wsr la opshpe ani....ei bine....pana atunci te ajteapta Jr WSR...si poate iti dam o perioada de probe de care nu vei uita in curand :) :) :) :) ....prietenii stiu de ce (poate ajungi aghitoant la un domn crazy :) ::) :) :) )
|
asa ma baietii!!!imi place ca este viata pe topicu asta!!:):) discutam vorbim dar vladutzule ia-o mai moale ca esti prea obraznic ...fii tu pui de bastan cu banii lui tata ca la optuspe ani evo 8 si dealea dar daca acu cand nici nu il ai inca in garaj ai asa tupeu cand iei permisu la loto si masina de la tata nu te vor ajunge figurile asa ca piano...ai ceva de criticat in fiecare vineri dupa 8 stii unde nu?? nu are nimeni nimic cu tine dar un pic aberezi unele lucruri si la 16 ani ai tai ti s-a deschis tupeu fata de noi ...houuu ok? ca daca nu poate te certam ca wsr este si o familie ;) ok? si unu ptr toti si toti ptr unu...hai ca ptr tine atat am avut de zis nici o suparare reped dfar guritza mai mica fata de alti care traiesc tuningul se chinuie sa investeasca si sa demonstreze unele placeri ;)
big mafii!!:) merg la emma cu sergiu si vin inapoi cu golfu rosu in sfarsit!!!!!:) daca totu decurge bine si speram din noi doi ceva tot cucerim un locu 3 4 nici de acel loc nu ne-ar fi rusine :) incerc sa va tin la curent cu micile modificari doar verbal aduse golfului....momentan incepe modificarea usilor de spate ;)...cu poze nu va servesc pana la finalizarea proiectukui sa fie surpriza tuturor ca va fi coperta la mai multe reviste de tuning si de aceea tre sa fie surpriza ;) :) |
Da nu va mai certati atat, k forumul asta nu e pt asa ceva. Si pt 'vladutz mitsubishi', vezi ca ti-a zis cate ceva Sandu, si u nu tre sa o iei de rau, pt k are dreptate. Si asta o sa vezi si u cand o sa ai masina ta si o sa fii cat de cat pe banii tai, k nici tuning-u asta nu se face fara bani. Cateodata nu mai ai bani nici de benzina, nu de modificari si o sa vezi atunci cum e sa te critice altii.
|
Quote:
|
te miri ca s.... ca una de 18 ani cand vrei sa si traga ca una de 18 ani .....
|
polo-ul nu trage ca una de 18 ani dar adevarul e ca .... nici nu s.....
|
Quote:
P.S dak vrei sa vb cu mine fao` live nu pe forum...ma vezi cam in fiecare vineri in parkare ;) Quote:
|
din partea mea e ok :)
|
mi-a sters cineva postul.... frumos....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning