![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
jantele sunt de vanzare !
cu sau fara gume, acelasi pret ... se invarte pe la 260 euroi me_andrei_e30 pt info :P |
3 Attachment(s)
aproape gata :twisted:
in sfarsit :twisted::twisted: |
nu e cam mica cutia ?:D
|
nu, pt ca o sa fie dubla :D
ce vezi acolo , la puterea a 2-a :twisted: |
o faci sealed ?
|
koala vezi in proiectul lui ca e ported
|
Quote:
|
nu gasesc gaura prin panoul dintre motor si masina :|
ziceti-mi si mie pe unde bag firul de alimentare precizez ca pe la sigurante, nu are loc :D |
frate da ce cablu ai tu de nu intra pe la sigurante ? din cate imi aduc eu aminte e un spatiu cam de doua degete pe acolo
|
frate, eu nu ma incurc cu babauri... am cel mai gros =))
glumesc,:lol: sincer sa fiu, nu m-am uitat eu acolo, s-a uitat un baiat si a zis ca nu poate sa-l bage normal, iar daca il tragem cu o sarma, i-e frica sa nu agate alte fire... dar ma duc eu acum si ma uit, PERSONAL :lol: si iti zic , ms oricum ! |
uita-te mai bine si ai sa vezi ca e loc :) si hai termina cu muzica ca vine iarna si ai nevoie de ceva sa iti curate rugina de pe masina :))
|
se puteau alinia placile la colturi un pic mai bine :D, ai folosit ceva pt etansare la imbinari ?:-)
Quote:
|
1 Attachment(s)
eh, incinta e home made, de manuţele mele
nu e perfecta, pe unde sunt spatii, o sa folosesc silicon si banda deocamdata e buna si asta, v-a urma pe viitor alta, facuta mai profi, sau direct alte suburi :D ma multumesc si cu asta :D maine la 12 ma apuc de fire revin cu filmulete, maine seara cred |
Hai andrei cu un filmulet mai repde:D
|
este in dreapta sus o gaura rotunda pe unda intra firu...la mn avea si cauciuc pe muchii sa nu zgarie tabla firu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning