![]() |
Re: E 30
Quote:
|
ce dimensiune ai la cauciucuri pe spate??ca eu am pe masina 215/45 r17 si as vrea sa ii pun mai late dar nu stiu daca imi intra
|
215/40/16 si fata 205
|
are cineva "curaj" sa-mi recomande si mie un tinichigiu bun???
|
Maroo uite numarul meu , este 0723 145 501 suna-ma si vorbim iti recomand eu ceva de care o sa fii tare multumit !
|
am inebunit....imi plac "ghearele" lu fram:X:X:X:X sa mor ai avut dreptate aseara la tel....chiar vin frumos:X frumos rau:X...pui eleronu la loc:X sa vezi cum merge acum:X
|
felicitari pt noile incaltari ale lui FRA-m....sunt tare mijto si tare mi-as doar isi eu unele....ai grija mare sa nu le zgarii:D alte modificari ce-i mai faci???? pune-ne si pe noi la zi cu schimbarile....eu am mai auzit una alta..:D
|
da,frumoasa masina,si incaltarile...nu cred ca vrei sa faci un calcul sa vezi cat te-au costat toate modificarile...:)
|
1 Attachment(s)
seara trecuta ursuletul polar a demonstrat inca odata ca se tine bine si inca cum?!
a facut fata unui Mitsubishi Starion 2.6 turbo si inca cum?! tura 1 - la finish 2 masini avans pentru ursuletul fram tura 2 - la finish mai mult de 3 masini diferenta pentru animalul de la polul nord tura 3 - la finish cam o masina avans pentru ursulet,in ciuda faptului ca a oferit un avans de o masina si ceva la start mistsubishiului fericit , ursuletul, a sarbatorit cu cateva cerculete iar proprietarul cu o baie in apa rece ..nu de la polul nord, ci dintr-o pisicna :lol: felicitari ! |
Quote:
si .bafta la cat mai multe curse castigate cu fram ;) |
Pai atunci il astept si eu pe Fram sa vad cum fuge cu un cazan de acelasi rang.
|
Quote:
|
salut.pai si noi nu vedem un filmuletz cu intrecerea???oricum bravoo lui ca nu a facut de rusinee ursii
|
1 Attachment(s)
oooo msmsms :D alfa ne vedem cat de curand vb... un film ...
|
bv maroo ..buna plecarea dp loc ...;) bafta si la altele;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning