![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
Schema nu am.....dar se poate face. Nu mai tin minte exact ce rezistente am folosit la leduri dar se pot calcula la loc :P
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Concluzia mea aparentă: (Înainte de reglaj) Giurgiu - Pantelimon = mi-a supt jumate din cât am băgat (pe centură, drum întins) (După reglaj) Pantelimon - Regie - Giurgiu = mi-a supt mai puțin de jumătate din cât am băgat (trafic București) În weekend fac plinul și fac consumul la 100 de km :D, în fapt, cifre reale. Overall, nu pot să spun prețul omului aici, însă vi-l recomand și eu c-a fost mai mult decât fairplay cu mine. Altceva, îmi pare rău că nu ați venit la o pizza de 7lei în 21, cu noi... PS. Am bagat benzină de 70lei și acum mai am de circa 15lei în rezervor, rămași... |
cred ca o sa dau si eu pe la automarcu's. ms de informatii
|
Quote:
P.S cine imi face si mie o poza clara cu fishele de la motor la capacul de delcou....vreau sa vad si eu ordinea.... multumesc anticipat |
din ce vad in poze cred ca este baterie ROMBAT 55Ah...daca nu gresesc:D
|
Quote:
Quote:
Mama lor... de oameni! |
Quote:
Online: Zilele astea dau comanda de două discuri de frână BREMBO :D, două amortizoare pe ulei și fise. Bag iar 5 milioane în buburuză. PS. Guashe, cum se prezintă discurile astea pe tico? (țin minte că ai/avut și tu identice) |
Brembo?omulee:Dte pregatesti de curse deja kred;)):D
|
Si eu am pus discuri Brembo, si se simte diferenta :D
|
Quote:
Ma bucur ca iti consuma mult mai bine. Acelasi lucru ar trebui sa il faca si cei care mai au probleme de consum. |
8 Attachment(s)
Poze înainte de permis, făcute cu noul tel (Vivaz) :D împreuna cu DJG...
|
Te mai astept la mine la "spalatorie":D ai vazut am de toate:))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ah, maine ridic permisul... 8-> |
All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2025 4Tuning