Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico GR 26 ALE (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/187123-tico-gr-26-a.html)

georulz 24-10-10 01:05

Re: Tico GR 26 ALE

Schema nu am.....dar se poate face. Nu mai tin minte exact ce rezistente am folosit la leduri dar se pot calcula la loc :P

yneedlove 25-10-10 07:57

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3751717)
Schema nu am.....dar se poate face. Nu mai tin minte exact ce rezistente am folosit la leduri dar se pot calcula la loc :P

Am inteles...deci ne ajuti... e de bine... :D crede-am ca te dai la fund...sa ramai unicat :D:D:D

aXXo 04-11-10 20:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3784665)
2. Am fost şi la automarcu's şi am reglat carbu' Toată stima !

Deci, marca AUTOMARCU's se afla in Pantelimon, exact lângă Cora. I-am spus buba mașinii, acelui tip (meseriaș) și a zis că se rezolvă. Mai întâi mi-a desfăcut carburatorul în fiecare piesă și le-a curățaț cu 0.5l benzină (de la mine din rezervor :D). Apoi, a pus carburatorul pe carbotest-ul efectiv (un aparat special) și în baza valorilor date de acea mașinărie mi l-a reglat cum trebuie, cică. Ideea e că mi-a spus că a fost dereglat/defect și am avut acel mic filtru infundat ce are rol de a evita înecarea carburatorului cu benzină.
Concluzia mea aparentă:
(Înainte de reglaj) Giurgiu - Pantelimon = mi-a supt jumate din cât am băgat (pe centură, drum întins)
(După reglaj) Pantelimon - Regie - Giurgiu = mi-a supt mai puțin de jumătate din cât am băgat (trafic București)
În weekend fac plinul și fac consumul la 100 de km :D, în fapt, cifre reale.

Overall, nu pot să spun prețul omului aici, însă vi-l recomand și eu c-a fost mai mult decât fairplay cu mine.

Altceva, îmi pare rău că nu ați venit la o pizza de 7lei în 21, cu noi...

PS. Am bagat benzină de 70lei și acum mai am de circa 15lei în rezervor, rămași...

Tank 04-11-10 22:23

cred ca o sa dau si eu pe la automarcu's. ms de informatii

yneedlove 05-11-10 13:41

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3785481)
Deci, marca AUTOMARCU's se afla in Pantelimon, exact lângă Cora. I-am spus buba mașinii, acelui tip (meseriaș) și a zis că se rezolvă. Mai întâi mi-a desfăcut carburatorul în fiecare piesă și le-a curățaț cu 0.5l benzină (de la mine din rezervor :D). Apoi, a pus carburatorul pe carbotest-ul efectiv (un aparat special) și în baza valorilor date de acea mașinărie mi l-a reglat cum trebuie, cică. Ideea e că mi-a spus că a fost dereglat/defect și am avut acel mic filtru infundat ce are rol de a evita înecarea carburatorului cu benzină.
Concluzia mea aparentă:
(Înainte de reglaj) Giurgiu - Pantelimon = mi-a supt jumate din cât am băgat (pe centură, drum întins)
(După reglaj) Pantelimon - Regie - Giurgiu = mi-a supt mai puțin de jumătate din cât am băgat (trafic București)

Overall, nu pot să spun prețul omului aici, însă vi-l recomand și eu c-a fost mai mult decât fairplay cu mine.

PS. Am bagat benzină de 70lei și acum mai am de circa 15lei în rezervor, rămași...

Ce baterie ai pe ea??? Vad ca este daia mare....

P.S cine imi face si mie o poza clara cu fishele de la motor la capacul de delcou....vreau sa vad si eu ordinea.... multumesc anticipat

valitataye 05-11-10 14:05

din ce vad in poze cred ca este baterie ROMBAT 55Ah...daca nu gresesc:D

aXXo 05-11-10 15:24

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3787176)
din ce vad in poze cred ca este baterie ROMBAT 55Ah...daca nu gresesc:D

Bateria este de 65A, o am de 2 ani si inca e perfect functionala:D
Quote:

Originally Posted by bojtemoc (Post 3787240)
Mi-au luat talonul baietii de la RAR, dupa ce am fost oprit pt o verificare de rutina.
Motive: 1.farurile mele n-au lupe, spalator, si reglare automata a inaltimii.
2. jante pe 13, ce nu sunt omologate pe Tico.
Pt jante am incercat sa fac rost de o adeverinta de la Daewoo Romania, dar mi s-a zis, ca nu se poate.
Am discutat si cu un domn' politist, care m-a lamurit, ca ei nu pot sa faca absolut nimic impotriva xenoanelor, dar daca vad RAR-ul la marginea drumului, sa trag la dreapta si sa fumez o tigara, pana ce pleaca :D
Asa ca am pus becuri normale, jante de tabla, am recuperat talonul, si acum ma duc sa remontez jantele de 13 si xenoanele.

Observ ca esti din Balan, poate aici nu-s atat de exigenti :d dar imi pare rau pentru tine :(
Mama lor... de oameni!

aXXo 05-11-10 19:33

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3787545)
Daca unu din voi , imi arata mie un topic legat de tico , care sa se mentina doar pe tema/subiect....eu singur imi inchid contu...ca sa nu o mai ardetzi voi aiurea....;)

Offline: Răzvan, într-adevăr, colegii de pe forum cam au dreptate și oricum când va vedea Snapy_xxl offline-urile, le va sterge automat :)

Online: Zilele astea dau comanda de două discuri de frână BREMBO :D, două amortizoare pe ulei și fise. Bag iar 5 milioane în buburuză.

PS. Guashe, cum se prezintă discurile astea pe tico? (țin minte că ai/avut și tu identice)

DjGeooo 05-11-10 22:17

Brembo?omulee:Dte pregatesti de curse deja kred;)):D

bojtemoc 06-11-10 07:14

Si eu am pus discuri Brembo, si se simte diferenta :D

georulz 06-11-10 17:34

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3785481)
Concluzia mea aparentă:

Ti-am spus ca tipu e meserias :D altfel nu ti-l recomandam :P Acelasi lucru mi l-a facut si mie, doar ca mie mi-a desfacut carbu de 3 ori in bucatele :))
Ma bucur ca iti consuma mult mai bine. Acelasi lucru ar trebui sa il faca si cei care mai au probleme de consum.

aXXo 06-11-10 23:57

8 Attachment(s)
Poze înainte de permis, făcute cu noul tel (Vivaz) :D împreuna cu DJG...

DjGeooo 07-11-10 00:03

Te mai astept la mine la "spalatorie":D ai vazut am de toate:))

STREET 07-11-10 14:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3791036)
Poze înainte de permis, făcute cu noul tel (Vivaz) :D împreuna cu DJG...

si o poza de la mine facuta cu nokia e63:lol::lol:

aXXo 07-11-10 14:14

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3792054)
si o poza de la mine facuta cu nokia e63:lol::lol:

Si eu cand ti-am zis ca vei gasi doar E63, tu BATMAN BATMAN... E72 vroiai direct :)) Si de ce ma ataci cu slabiciunea mea? :)) Oricum o sa iti stearga admin-ul postul tau :)) (drept razbunarea mea)

Ah, maine ridic permisul... 8->

All times are GMT +2. The time now is 23:36.

- Copyright 2025 4Tuning