![]() |
Re: E46 - Bagged
incredibil arata!!! Felicitari!!
Cand e gata, pe StanceNation cu tine!! 8) |
Sunt extrem de curios cum va arata la final.
Succes |
sa`mi f.. una in ce hal arata :shock: ai incercat sa mergi cu ea asa trantita ?? sau doar in parcare mergi 1m 2.... :D arata demential ;)
|
foarte tare. am vrut sa te intreb, ce bags-uri ai folosit, si de la ce firma le-ai procurat?
ai mers pe bags over coilovers? mersi. abea astept sa o vad vopsita. |
Mult prea demential arata !!!
Astept cu nerabdare sa fie gata ! |
2 Attachment(s)
Va multumesc :),
azi nu am avut stare si am mai aranjat un pic rama DVD-ului, am facut si prinderile in suruburi e aproape gata, am dat un negru sa vad cum arata, mai am de finisat un pic pe ea oricum |
si niste clipuri...
https://www.youtube.com/watch?v=3lM68Kjp7KE https://www.youtube.com/watch?v=ixtDf9lXgY4 am vrut sa pun si cate o melodie la clipuri dar e prea belea sunetul :)) |
fugi de aici! ramai prost !!! sunt deja fan al bmw-ului asta!
|
am vazut ca nu mi-ai raspuns. ai front/back sau ai front/back/side2side ? sau de ce ai 2 ceasuri pt presiune? ai folosit compresor VIAIR ? sau altceva?
|
B....
|
sex on wheels masina :D cred ca o sa-mi pice fata cand va fi gata :))
|
Salut, am scris tot ce m-ai intrebat saptamanile trecute, sunt UVair fata e bag over strut pe coilovere spatele e simplu si sunt independente, am 2 ceasuri pentru ca la momentul respectiv aveam doar o punte, 1 ceas pentru presiunea din butelie, 1 ceas cu 2 ace pentru 2 perne
o seara placuta ;) |
Quote:
|
B de la varianta b ...
urmatoarele poze. daca avem noroc...vor fi sub o noua nuanta.... |
dupa o lunga perioada in care nu am postat nimic pe 4tuning topicul tau ma facut sa ma razgandesc.
foarte frumoasa masina ta, felicitari si multa bafta in continuare. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning