![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
de mult nu am mai urmarit topicul... farurile acum le am vazut cam nota 8 din 10 dar din pacate mai mult nu am putut face! Bafta cu ursu si toate cele bune!
|
2 Attachment(s)
Doua triple au sosit, smoked line-ul s-a desavarsit:-)8)
|
tari stopurile, sa le aprinzi cu placere :lol:
|
Quote:
rezistente domne....rezistente....:)) pina la urma totul s-a terminat cu bine si au ajuns la el....:) |
frumos ursu .. bafta cu el.te-ai gandit sa completezi pketu mtk 1 sau sa pui alcva?
|
Quote:
Pe viitor am sa vreau o prelungire spate de MT1, aceasta a mea fiind din fibra si nu a fost bine lucrata..nu se aseaza bine pe bara metalica;) La masina am mai lucrat si am mai perfectionat anumite chestii pe motor si parte electrica, dar fiind mereu super jegoasa de la vremea asta nu i-am mai facut poze. Am lucrat f mult la jante, acum le pregatesc pentru a doua vopsire, prima data nu au iesit bine si m-am hotarat sa le pregatesc singur ca sa iasa perfect..sau cat mai aproape de perfectiune8) Multumesc:-) |
Well man...daca schimb pragurile dp ursan la tine ajung. Is mt1 de plastic in perfecta stare :)
|
triplele stock nu le dai ? :P
|
Quote:
In week-end ajung la Brasov, daca e cineva cu urs prin Bv si vrea sa ne intalnim sunt dispus:-)..mai ales ca vreau sa cumpar un buton "orb" in consola centrala si poate are cineva unul de rezerva pe acolo prin Bv:-)..sau un ansamblu de stergatoare in stare cat mai buna, ca la al meu am descoperit o mare tziganie facuta la bratul de pe stanga:twisted:..m-am saturat de cate tziganii descopar facute la ursul asta..numai carpeli, sarme, lipituri cu poxipol, fire oxidate...:evil: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cum ursul meu nu hiberneaza deloc, in week-end l-am dus la Brasov, pe un timp nu tocmai pe placul lui si al meu, dar nu a comentat nimic, a mers excelent:-)
La Brasov s-a intalnit cu o reprezentanta a celeilalte pasiuni si au facut o mica sedinta foto. Cu aceasta ocazie am inregistrat si cateva date: - top speed: 190 Km/h - consum mixt: 7.2 l/100 Km..merge ursul brici si cu M10 stock:-) |
Salut Bogdane,
Am eu ansamblu stergatoare si buton aparent. |
Quote:
Multumesc oricum:-) |
6 Attachment(s)
Jantele sunt gata8)..acum asteapta gume pentru fata si vreme mai buna ca sa urce pe urs, ca m-am saturat de joarsele alea de jante de iarna:x
|
Wooow........ foarte tari au iesit. Poate le pui si valve ascunse...
Mai tinele putin la naftalina, vremea inca nu permite. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning