![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
1 Attachment(s)
Daca vrei stopuri rosii "de rezerva" sa ma anunti, eu vreau cu semnal alb, sunt dispus pentru un schimb;), n-am avut niciodata probleme cu ele si se vad foarte normal, au tenta rosie pe semnal si marsarier.
|
@udristem : Multumesc
@alex : O sa iau stopuri de care am spus putin mai sus. Mersi oricum si eu ma gandeam la stopuri cu semnal alb dar nu mai vreau. Le tin pe astea cu semnal galben pana le schimb ;) |
Pai cand le schimbi pe astea ale tale actuale cu altele daca vrei facem schimb, daca nu nu:D. Nu acum neaparat.
|
Cand mi le iau pe alea da,facem. Dar vezi ca stopul meu stang e f putin crapat :-) si ale mele au semnalul galben ca altfel le pastram :sad:
LE: Vad ca tu vrei cu semnalul alb nu ? Ale mele sunt galbene |
Ok, ma anunti cand e. Vezi sa-ti iei unele cu tenta neagra, mie unul imi plac alea Streetstorm cu geam clar si fundal negru mat, alea de le-ai pus in poza 1 pe pagina trecuta:D.
Aa, nu stiu de ce aveam impresia ca le ai cu semnal alb:lol:. Lasa ca gasesc eu ocazie:D. |
1 Attachment(s)
Nu ma mai orientez catre alea ca sunt cam scumpe si momentan nu merita. Ma gandeam la astea
Daca le aveam cu semnal alb nu le mai dadeam :D |
hai nene k o sa dea belea cu stopurile astea;)p.s. cat ai dat pe toba?dar montajul?de unde ai luat o?ms!
|
Asa sper si eu ca o sa dea bine :). Toba am luat-o din Vitan am dat 150 lei + montaj 100 lei.
|
Quote:
|
Cosmin-SNR-ai autogen si tot ce ti trebuie?:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
A`r da bne cu stopurile alea :>
|
[QUOTE=Alex30;3586686]100 ron cu totul...adica montaj,colier,teava si ce a mai trebuit. A durat cam 1h
Are, e pregatit poate vrea sa isi puna si el toba :)) Woow...daca stiam mai demult, veneai la mine aveam tot ce ne trebuia...:rolleyes2 Da sti ca sunt pregatit, sti ca am si un GOLAN in curte8) Bafta Multa |
Quote:
Scuze de off-topic ZuZu`le |
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning