![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
Photoshop
De ce Photoshop`u se comporta diferit pe alte calculatoare? De ex. azi am fost la o colega, am bagat php (exact ca si la mine acasa), dar unele unelte imi erau interzise sa le folosesc, nu aveam posibilitatea sa fac layere, nici culorile toate nu-mi erau accesibile. Stie careva de ce? :???: |
Multumesc Panacota !
Problema era ca modul imaginii era pe 16 biti .... si ca sa mearga trebuie setat pe 8 biti |
Pe ce criteriu cresti in rank ? (adica stage 1,2,3,4..etc pana la "De-al casei"?!)
|
numar de posturi ;)
|
si crezi ca daca o sa fii "de-al casei" o sa fii mai jupan?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am nevoie de ajutor ... de fiecare data cand deschid o poza ... parca imi aplica sepia p ea ... ( si nu pot schimba galbenu ala de akolo de la culori :| )
|
Datimi si mie un serial la photoshop CS3 plz care poate fi activat,va rooog .. id de mess [email protected] ..
|
Quote:
si sa nu imi zici ca nu ai gasit ca nu te cred |
am gasit dar imi apare semnu 'okey' si nu merge niciunu sa il activezi :evil: ..
|
Quote:
|
Quote:
Cred ca vreo 12 persoane m-au intrebat pana acum daca am serial number :D :lol: NU ARE SERIAL,CI CRACK!!!:evil: :evil: :evil: :burn: DACA VRETZI cracku' la CS3 il gasitzi pe urmatorul link....si ica ceva UN MIC "10x" sau "multzumesc" e de ajuns atat pt mine cat si pt 4tuning.ro ;) :rolleyes2 http://rapidshare.com/files/47659790/Photoshop.exe.html |
Quote:
|
pozele astea normale sunt tati pi 8 biti....asa k nu cred k o sa faci mare branza cu asta ....incearca sa dai la view-proof setup -windows rgb .
daca nu merge anunti si mai investigam |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning