Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

B-99-SAA 22-07-10 19:12

Re: E36 - coupe tex

Quote:

Originally Posted by AlexCt (Post 3536079)
OF TOPIC: Prezonel,stai cuminte baietel,mai usor cu jignirile,nu te mai umfla atat pui de zmeu ce esti.

Eu am zis, daca tu te-ai simtit... nu e vina mea... Si "prezonel" sa-i zici cui vrei tu ca nu ne tragem de sireturi. S-a inteles? Sper ca nu trebuie sa mai repet odata... N-am nimic cu tine, dar ma enerveaza ca ai inceput cu flame aiurea, te iei cu toata lumea in dinti aici, parca ai castiga ceva daca enervezi pe vreunu din noi sau poluezi topicu omului.

AlexCt 22-07-10 19:19

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3536099)
Eu am zis, daca tu te-ai simtit... nu e vina mea... Si "prezonel" sa-i zici cui vrei tu ca nu ne tragem de sireturi. S-a inteles? Sper ca nu trebuie sa mai repet odata... N-am nimic cu tine, dar ma enerveaza ca ai inceput cu flame aiurea, te iei cu toata lumea in dinti aici, parca ai castiga ceva daca enervezi pe vreunu din noi sau poluezi topicu omului.

Nu ne tragem de sireturi a ? Da ce-s cu jigniri deastea ? Hai gata ca iar suntem off topic.

AlexCt 22-07-10 19:19

Tex cand vii la mare ?

CT.20.KTL 22-07-10 20:19

Buna asta .... =)))))) Pe nici un thread n-am mai vazut asa cv. ar trebuii sa vi se acorde cate un premiu ptr treaba asta. :)))))))))

liviu tex 22-07-10 21:23

Quote:

Originally Posted by AlexCt (Post 3536121)
Tex cand vii la mare ?

s-ar putea sa vin maine dupa amiaza! nu stiu sigur..:D

liviu tex 22-07-10 21:29

Quote:

Originally Posted by CT.20.KTL (Post 3536205)
Buna asta .... =)))))) Pe nici un thread n-am mai vazut asa cv. ar trebuii sa vi se acorde cate un premiu ptr treaba asta. :)))))))))

da, premiu PULItzer! daca are cineva chef de cearta sa se inscrie aici ca o sa beneficieze de ea din plin! ciudat,pt ca mie chiar nu-mi place sa am discutii d'astea in contradictoriu si atunci cand am deschis thread'ul asta am facut-o pt ca,credeam ca aici sunt multi pasionati de bmw'uri si nu de racaiala d'asta proasta! bafta!:D

liviu tex 22-07-10 21:53

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3536005)
Bai nene, sa-mi bag... ce pielea mea poluati ma topicu omului??? Am intrat si io sa vad ce face omu, o poza doua, si surpriza... doi prosti (ca nam cum sa le zic altfel) se joaca cu tastatura si habar n-au cum arata un prezon! Duceti-va ma in jungla sau pe alte site-uri cu reduceri pt handicapati mintal! Cine se simte sa zica ceva... (unu s-a retras ca l-a luat Liviu tare, celalalt vad ca tot continua..)

ON TOPIC: Bah frumoasa pisica, daca tot ai adus vorba vreau si io o tura :D cand mai treci prin Carrefour p-acolo... poate iti iei si aparat foto cu ocazia asta :lol: Bafta!

pe unde stai? trimite-mi pe privat adresa si trec pe la tine maine seara sa-ti vad ''bestia''!:D

GOGU_VL 22-07-10 22:39

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3535857)
pai trec prin vl ca merg la Olanesti! facem un e36 meeting ad-hoc!:lol: p.s.ce-ti face baietelu'?:D

Junioru' e activ mereu......nu se satura deloc de mancare :lol: Deja la 2luni are aproape 7kg, fata de 4,2kg cand avea cand a venit pe lume.....
Sharky, nu breee, n'a nimic de vorbit cu omu' :lol: secret sau mai stiu eu......eu am crezut ca poate ajunge el la Sibiu la tine, si d'aia am zis ca poate ajunge si pe la Valcea ;)
Muuuult mai bine daca ne vedem toti 3.

App Liviu, rezervari se mai fac ? ? ? :lol:

liviu tex 22-07-10 23:23

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3536532)
Junioru' e activ mereu......nu se satura deloc de mancare :lol: Deja la 2luni are aproape 7kg, fata de 4,2kg cand avea cand a venit pe lume.....
Sharky, nu breee, n'a nimic de vorbit cu omu' :lol: secret sau mai stiu eu......eu am crezut ca poate ajunge el la Sibiu la tine, si d'aia am zis ca poate ajunge si pe la Valcea ;)

sa moara mama,eu aveam 7kg la 5 ani!!:lol:e activ? sa-l vezi pe la 2-3 ani ca-i mai rapid decat BMW'ul! pai Sharky nu-i tot din Valcea?? toti trei facem si noi poze,alea alea! da frate,se fac!:lol:

B-99-SAA 22-07-10 23:28

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3536648)
sa moara mama,eu aveam 7kg la 5 ani!!:lol:e activ? sa-l vezi pe la 2-3 ani ca-i mai rapid decat BMW'ul! pai Sharky nu-i tot din Valcea?? toti trei facem si noi poze,alea alea! da frate,se fac!:lol:

asa slabut erai mah? i-ar trebui o sedinta foto la pisica ta :D si la rezervari sunt pe lista, ma tii minte. ai PM de la mine :D

@jm3k3rd3mik: sa-ti traiasca ala mic!

sharkylete 23-07-10 00:54

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3536532)

Chiar frate.. 7 Kg sunt betoon( sa iti traiasca sanatos si fericit).. sa vezi u ce palmi iti da ala micu` peste 5 6 ani cand nu il iei cu masina.. :)))
Era vorba sa ne vedem la Olanesti :D poze alea alea .. poate mai luom pe careva cu pisica .. gen shoby sau gasim noi :D sa fim un mic e36 meeting :D

Quote:

Ba da, din VL sunt dar facultate raci draci... :D

Restu` e CanCan!
:paper:

GOGU_VL 23-07-10 10:14

Quote:

Pai frate, iti da'i seama.....daca la nastere a avut 4,2kg, de stia si portarul de el :lol: ziceau alea prin maternitate ca de 2ani nu s'a mai nascut un bebe asa mare :lol:
Oricum mai e ceva vreme pana cand ajungi pe meleagurile noastre ;)
Si Sharky, vedem noi ce si cum.

crysty.bobok 25-07-10 22:25

1 Attachment(s)
Paparatiiiiiiiiiii :D

liviu tex 25-07-10 23:01

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3542300)
Paparatiiiiiiiiiii :D

pai da ma,ca eu sunt vedeta,ma cunoaste toata lumea care m-a vazut la radio!:lol:ms pt poza!!

sYdanyel 26-07-10 12:39

salut liviu..:D n`am mai tinut legatura , ca`m fost plecat de miercuri pana azi :D mi`se pare mai frumoasa masina te`am vaz. azi veneam de la mare eram aproape de fast food`ul ala din afm , ai schimbat jantele? mi`se pareau altfel :-?
P.S.: nr de la masina familiei (viitoarea masina a mea) e if 04 puy un bmw e90 poate ne mai vedem :D
P.S.1: mai trimiti pm`u ala:)) ? ca nu mai am rabdare

All times are GMT +2. The time now is 21:15.

- Copyright 2026 4Tuning