Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico B-99-SAA (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/174314-tico-99-saa.html)

NightClubRacer 01-02-11 13:46

Re: Tico B-99-SAA

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4039214)
@Enzo: am inteles ce vroiai sa spui, apreciez sfaturile! Tradus ar fi... pastrezi esteticul, dar sa fie util. Stiu despre ce vorbesti, am mai auzit de asta. Multumesc Greku si Vali pentru interventie, acum sunt lamurit.

Inca nu am umblat la anvelope, peste o saptamana o sa incep sa caut, si in cel mai "rau" caz vor fi toate 4 la fel, in niciun caz mai late pe spate! In principiu va fi 165/55-60/14 sau 175/50-55/14, sa vad ce gasesc, in ce stare, la ce bani, etc... Imi permit sa pun 3 poze cu fosta masina a lui Razvan, sper sa nu se supere... :oops: El avea 14" si 6j, identic cu ce am eu, iar anvelopele din poze sunt 165/55/14. Eu unul ador cum arata! Chiar si cu talonul de 60 tot ar fi ok...

cauta cu 55 ;) dai poate un pic mai mult, dar e mai bine. Si alege 165, 175 e prea mult, dar sa ti cont si de j'ul jantei. Bafta la cautare!

B-99-SAA 08-02-11 18:57

1 Attachment(s)
Am mai schimbat pivot dreapta si capete bara stanga+dreapta, iar daca tot am desfacut-o am mai taiat juma de spira pe fata.... ori suntem low ori nu mai suntem (multumesc Sebastian si Vlad) :D Nu se cunoaste foarte mult ca mai lasat-o de fata, dar parca arata mai bine acum. Am facut si geometria la roti, si am cautat doua anvelope sh 165/60/14 de vara dar nu am gasit decat la niste preturi foarte mari: 120 lei sh, 160 nou. Pana nu gasesc ceva sub 100 lei nu cumpar! O poza de azi... mai multe nu am apucat sa fac.

NXdev 08-02-11 20:54

Prin aparatorii patriei era o vulcanizare ce avea preturi bune la anvelope, poti incerca acolo .
O poza sa vedem cat de low e :D?

B-99-SAA 08-02-11 21:02

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4066675)
Prin aparatorii patriei era o vulcanizare ce avea preturi bune la anvelope, poti incerca acolo .
O poza sa vedem cat de low e :D?

Unde anume mai exact? Detaliza pe PM te rog :) Oricum, o sa continui sa super-continui, cu rienergy :lol: Poza cand ma duc la Opia, spal masina, si fac 2-3 poze, ca eu nu mai am camera.

valitataye 08-02-11 21:10

E bun ca intai te ocupi de partea mecanica a buburuzei:)Spor la gasit anvelope:D

Greku`BWJ 08-02-11 21:11

Vrem poze neaaparat SAAule !

NightClubRacer 08-02-11 21:14

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4066155)
Am mai schimbat pivot dreapta si capete bara stanga+dreapta, iar daca tot am desfacut-o am mai taiat juma de spira pe fata.... ori suntem low ori nu mai suntem (multumesc Sebastian si Vlad) :D Nu se cunoaste foarte mult ca mai lasat-o de fata, dar parca arata mai bine acum. Am facut si geometria la roti, si am cautat doua anvelope sh 165/60/14 de vara dar nu am gasit decat la niste preturi foarte mari: 120 lei sh, 160 nou. Pana nu gasesc ceva sub 100 lei nu cumpar! O poza de azi... mai multe nu am apucat sa fac.

iauzi nu stai deloc....dar mai bine strange din cur si ia anvelopele la 160ron noi ca merita toti banii...dai un ban, dar macar sti ca sunt noi. Hai cu pozele cu ticozaurul! Bafta!

B-99-SAA 08-02-11 21:26

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4066736)
E bun ca intai te ocupi de partea mecanica a buburuzei:)Spor la gasit anvelope:D

Evident... doar nu vrei sa ajung in pom cu ea :lol: Mersi, sper sa gasesc ce-mi trebuie.
Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 4066738)
Vrem poze neaaparat SAAule !

Calm omule :lol: Ii fac baie sambata si fac si poze.
Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 4066743)
iauzi nu stai deloc....dar mai bine strange din cur si ia anvelopele la 160ron noi ca merita toti banii...dai un ban, dar macar sti ca sunt noi. Hai cu pozele cu ticozaurul! Bafta!

Mersi man. O sa mai studiez piata la anvelope, pun in balanta ce si cum. Trec pe la tine sambata daca e, vorbim.

georulz 08-02-11 21:44

Acum stiu la cine apelez cu intrebari atunci cand o sa imi tai si eu din arcuri :-P

sebastyan2001 08-02-11 21:56

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4066736)

Pot sa zic ca pe mecanica sta beton masina, chiar nu mai are ce schimba ! Liviule acum esti si mai low, inca 1 spira si esti la fel de jos ca vectra :)) .

Zeta 08-02-11 23:37

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4066155)

a iesit putin soarele si gata...te-ai apucat de treaba..a?8)

B-99-SAA 09-02-11 08:17

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 4066873)
Acum stiu la cine apelez cu intrebari atunci cand o sa imi tai si eu din arcuri :-P

Si ce mai astepti?? Acuma nu mai e zapada... sa zici ca atingi cu ea... Cand esti gata sufleteste, te astept :D Ca fizic nu ai ce sa pregatesti, flexu nu costa bani :lol:
Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 4066945)
Pot sa zic ca pe mecanica sta beton masina, chiar nu mai are ce schimba ! Liviule acum esti si mai low, inca 1 spira si esti la fel de jos ca vectra :)) .

Bai adevaru e am schimbat tot ce era... caseta de directie n-am umblat la ea, in rest e totu nou p-acolo. Nu stiu daca o mai las, pentru masina de zi cu zi e deajuns (momentan :lol:). Vectra e forta!
Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 4067259)
a iesit putin soarele si gata...te-ai apucat de treaba..a?8)

Ce sa fac si eu... am prins putin timp liber si-am zis sa profit :lol: Acuma mai astept finante pentru next level...

aXXo 09-02-11 09:52

Nu stai nici o clipa mane. Ce mai ai de gand sa ii faci? Prin giurgiu cand ajungi sa facem un gratar, ceva? Poate il corup si pe Vlad :D...si facem un mass flow de tico prin Giurgiu ! :))
OK, salutari din Ploiesti....
(posted via mobile device)

B-99-SAA 09-02-11 13:21

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 4067847)
Nu stai nici o clipa mane. Ce mai ai de gand sa ii faci? Prin giurgiu cand ajungi sa facem un gratar, ceva? Poate il corup si pe Vlad :D...si facem un mass flow de tico prin Giurgiu ! :))
OK, salutari din Ploiesti....
(posted via mobile device)

Pai de ce as sta? Trebuie sa ne miscam, nu? :D Ce-i mai fac? O sa vezi :D Trec pe la Giurgiu cand e masina gata, si imi revin putin cu banii... Stai calm ca nu scapi de mine :lol:

Sincer... mi-ar fi placut sa o mai las, sa fie si mai low, dar azi deja am atins pe dedesupt cu ceva cand am vrut sa o urc pe bordura (si nu era chiar mare!!!). In alta ordine de idei, acuma (azi chiar) mi-a picat o mare bomba in buget, dar luna viitoare iau toate 4 gumele :D

Alex30 09-02-11 18:51

Baaaaa zici ca esti chirurg in poza aia date-n colo :lol:. Hai ca a dat caldura si incet ne apucam de treaba vad :D. Hai lowwwww

All times are GMT +2. The time now is 07:16.

- Copyright 2026 4Tuning