![]() |
Re: Tico B-99-SAA
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am mai schimbat pivot dreapta si capete bara stanga+dreapta, iar daca tot am desfacut-o am mai taiat juma de spira pe fata.... ori suntem low ori nu mai suntem (multumesc Sebastian si Vlad) :D Nu se cunoaste foarte mult ca mai lasat-o de fata, dar parca arata mai bine acum. Am facut si geometria la roti, si am cautat doua anvelope sh 165/60/14 de vara dar nu am gasit decat la niste preturi foarte mari: 120 lei sh, 160 nou. Pana nu gasesc ceva sub 100 lei nu cumpar! O poza de azi... mai multe nu am apucat sa fac.
|
Prin aparatorii patriei era o vulcanizare ce avea preturi bune la anvelope, poti incerca acolo .
O poza sa vedem cat de low e :D? |
Quote:
|
E bun ca intai te ocupi de partea mecanica a buburuzei:)Spor la gasit anvelope:D
|
Vrem poze neaaparat SAAule !
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Acum stiu la cine apelez cu intrebari atunci cand o sa imi tai si eu din arcuri :-P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nu stai nici o clipa mane. Ce mai ai de gand sa ii faci? Prin giurgiu cand ajungi sa facem un gratar, ceva? Poate il corup si pe Vlad :D...si facem un mass flow de tico prin Giurgiu ! :))
OK, salutari din Ploiesti.... (posted via mobile device) |
Quote:
Sincer... mi-ar fi placut sa o mai las, sa fie si mai low, dar azi deja am atins pe dedesupt cu ceva cand am vrut sa o urc pe bordura (si nu era chiar mare!!!). In alta ordine de idei, acuma (azi chiar) mi-a picat o mare bomba in buget, dar luna viitoare iau toate 4 gumele :D |
Baaaaa zici ca esti chirurg in poza aia date-n colo :lol:. Hai ca a dat caldura si incet ne apucam de treaba vad :D. Hai lowwwww
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning