Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Masinile si userii nostrii (https://forum.4tuning.ro/195-satu/17077-masinile-userii-nostrii.html)

juana_man 30-03-07 14:06

Re: Masinile si userii nostrii

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 825035)
Ai punctat bine Cris! este o culoare exclusivista si pe langa toate aceste lucruri a fost lucrata manual! Este finisata aproape pana la cele mai mici detalii, si nu ma deranjeaza nici daca ii spuneti papagal, vulpe sau cioara! Important este sa-mi placa mie! Si la cine nu-i place sa nu se uite!
:)

ti-am zis parerea despre masina;) o nelamurire am,dc nai bagat bad look din capota?
ps un singur lucru t rog si nu din rautate! poti sa-ti starangi raspunsurile intr-un singur post? ms

valineamtsm 30-03-07 14:12

Quote:

Originally Posted by danny19_sm (Post 824889)
mie sincer nu imi place cum i sta in 2 culori.....Nush poate mi se pare pe moment .....Sa vedem cum arata dupa ce pune si jantele...

Uite-te mai mult pe niste siteuri americane de genul www.socalcustoms.com
si o sa vezi ce clasa ne dau americanii la capitolul cromatica culorilor si combinatii de culori!
Masina a fost vopsita cu vopsele care sunt folosite de japonezi si americani! Pe piata noastra, europeana este ceva prea excentric; dar pt mine Nu :)
Masina este la stage -3 (minus trei) la capitolul modificari...pt ca va fi puternic modificata.
Deocamdata am alte proiecte in derulare, asha ca "papagalul" va ramane nemodificat o perioada de timp.
8)

valineamtsm 30-03-07 14:18

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 825040)
ti-am zis parerea despre masina;) o nelamurire am,dc nai bagat bad look din capota?
ps un singur lucru t rog si nu din rautate! poti sa-ti starangi raspunsurile intr-un singur post? ms

Ok! Dar daca vreau sa raspund la fiecare in parte nu pot ? :D Fac cadou un hdd de 40gb ca sa pot sa-mi pun posturi cate vreau. k? :) nu din rautate cris :P :) dar tu ce motzi iti traji? :) Ai scapat de polo? :)
Bad look din capota e cam greu ... E pericol cu farurile ... si nu am vrut sa schimb aceste faruri... ca imi plac foarte mult.... :) Au forme de felina :):D

juana_man 30-03-07 14:26

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 825054)
Ok! Dar daca vreau sa raspund la fiecare in parte nu pot ? :D Fac cadou un hdd de 40gb ca sa pot sa-mi pun posturi cate vreau. k? :) nu din rautate cris :P :) dar tu ce motzi iti traji? :) Ai scapat de polo? :)
Bad look din capota e cam greu ... E pericol cu farurile ... si nu am vrut sa schimb aceste faruri... ca imi plac foarte mult.... :) Au forme de felina :):D

nu e vb de me k p me nu ma deranj k faci nspe posturi da e vb de forum se incarca inutil iar dak vrei sa dai la mai multe pers rasp faci in felu urmator
@danysm19 treci p mes...
@ valineamt papagal am zis in sensu bun,apropos,oare cum ar reactiona oamenii dak ai face o masina cu aspact Rat-road ???
cat despre polo....nu e nevoie sa scap k imi crapa inima numai dak ma gand k altu o sai deie blana :(( dak il dau.....ma fac pieton

valineamtsm 30-03-07 15:09

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 825061)
nu e vb de me k p me nu ma deranj k faci nspe posturi da e vb de forum se incarca inutil iar dak vrei sa dai la mai multe pers rasp faci in felu urmator
@danysm19 treci p mes...
@ valineamt papagal am zis in sensu bun,apropos,oare cum ar reactiona oamenii dak ai face o masina cu aspact Rat-road ???
cat despre polo....nu e nevoie sa scap k imi crapa inima numai dak ma gand k altu o sai deie blana :(( dak il dau.....ma fac pieton

Daca il dai polo-ul te faci pieton?
No problem. Treci in dreapta mea ca si coechipier ... imi dai indicatii; "curba stransa la dreapta! curba larga la stanga, frana ca nu mai biruie masina, acuma e cazul sa o calci pe asta ca merge prea incet pe trecerea de pietoni, si devine automat trecere Peste pietoni :)"
Ce zici?
Merem prin Maramuresh? Prin curbele alea? Puscam o linie... ceva? Un raliu? O dunga? :D Dar tu in dreapta! Ce zici?

Calibrata 30-03-07 15:11

Valiiii Valiii....alway`s....Valiiiiiiiiiiiiiiiiii

Calibrata 30-03-07 15:12

Vali hai discuta in alta parte....e greseala mea...am inceput sa`ti fac aici comentarii si e o rubrica unde userii ar trebui sa`si expuna mashinutzele...nu sa se vb alte chestii...sorry eu aici nu mai zic absolut nika`:D :D :D

Criwar 30-03-07 17:19

Quote:

Originally Posted by Calibrata (Post 824601)
:))) Hmmm... In Fine ... E Ok Ce Zici Tuh` ... O Prezentare ?? Is O Fata :D Mai Multe Detalii Inca Nu :))

Fiecare user nou trebuie sa spuna cateva cuvinte despre el si dak are...despre masina...nu cred k e un efort asa mare...asa k asteptam o prezentare...

Calibrata 30-03-07 19:21

Quote:

Originally Posted by Criwar (Post 825310)
Fiecare user nou trebuie sa spuna cateva cuvinte despre el si dak are...despre masina...nu cred k e un efort asa mare...asa k asteptam o prezentare...

Si ce anume ai vrea sa stii ... ca sunt o fata caruia ii plac mashinile??:P)) mai multe nu am ce sa zic;)

valineamtsm 30-03-07 21:21

Quote:

Originally Posted by Calibrata (Post 825140)
Valiiii Valiii....alway`s....Valiiiiiiiiiiiiiiiiii

Of course Cristina :)

Criwar 30-03-07 22:26

Quote:

Originally Posted by Calibrata (Post 825445)
Si ce anume ai vrea sa stii ... ca sunt o fata caruia ii plac mashinile??:P)) mai multe nu am ce sa zic;)

ai dar nu vrei...e o mare diferenta...pai...ai putea sa zici cum te numesti...varsta...ocupatie...alea alea...interese...c masina ai...c planuri si multe altele...trebe doar bunavointa

attilaboot 31-03-07 16:50

http://www.szatmar.ro/images/stories/ibal1.jpg

raul_rebelul2005 31-03-07 17:03

4 Attachment(s)
end of the days......:(....pt.ursuletul meu,bine ca nu am patit nimik,atata ca am spart parbrizu cu capu,fhutemas in tot sensu si in aia de la Electrica care o montat panoul ala acolo.....

Criwar 31-03-07 17:16

:(:(:(...ce ai facut omule??? :(...of...ce rau imi pare pt masina...si pt tine...sper k nu ai patit nimic makr...k tabla se mai indoaie...daca te putem ajuta cu ceva...nu ezita sa spui...

danny19_sm 31-03-07 19:11

Raul asa cum o zis si criwar bine ca nu ai patit ceva......Si am o intrebare : O patit ceva motoru??? ( in afara de radiator care banuiesc ca e spart) ???......Super nashpa ca ai lovit masina....

All times are GMT +2. The time now is 12:25.

- Copyright 2026 4Tuning