![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
Quote:
ps un singur lucru t rog si nu din rautate! poti sa-ti starangi raspunsurile intr-un singur post? ms |
Quote:
si o sa vezi ce clasa ne dau americanii la capitolul cromatica culorilor si combinatii de culori! Masina a fost vopsita cu vopsele care sunt folosite de japonezi si americani! Pe piata noastra, europeana este ceva prea excentric; dar pt mine Nu :) Masina este la stage -3 (minus trei) la capitolul modificari...pt ca va fi puternic modificata. Deocamdata am alte proiecte in derulare, asha ca "papagalul" va ramane nemodificat o perioada de timp. 8) |
Quote:
Bad look din capota e cam greu ... E pericol cu farurile ... si nu am vrut sa schimb aceste faruri... ca imi plac foarte mult.... :) Au forme de felina :):D |
Quote:
@danysm19 treci p mes... @ valineamt papagal am zis in sensu bun,apropos,oare cum ar reactiona oamenii dak ai face o masina cu aspact Rat-road ??? cat despre polo....nu e nevoie sa scap k imi crapa inima numai dak ma gand k altu o sai deie blana :(( dak il dau.....ma fac pieton |
Quote:
No problem. Treci in dreapta mea ca si coechipier ... imi dai indicatii; "curba stransa la dreapta! curba larga la stanga, frana ca nu mai biruie masina, acuma e cazul sa o calci pe asta ca merge prea incet pe trecerea de pietoni, si devine automat trecere Peste pietoni :)" Ce zici? Merem prin Maramuresh? Prin curbele alea? Puscam o linie... ceva? Un raliu? O dunga? :D Dar tu in dreapta! Ce zici? |
Valiiii Valiii....alway`s....Valiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Vali hai discuta in alta parte....e greseala mea...am inceput sa`ti fac aici comentarii si e o rubrica unde userii ar trebui sa`si expuna mashinutzele...nu sa se vb alte chestii...sorry eu aici nu mai zic absolut nika`:D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
4 Attachment(s)
end of the days......:(....pt.ursuletul meu,bine ca nu am patit nimik,atata ca am spart parbrizu cu capu,fhutemas in tot sensu si in aia de la Electrica care o montat panoul ala acolo.....
|
:(:(:(...ce ai facut omule??? :(...of...ce rau imi pare pt masina...si pt tine...sper k nu ai patit nimic makr...k tabla se mai indoaie...daca te putem ajuta cu ceva...nu ezita sa spui...
|
Raul asa cum o zis si criwar bine ca nu ai patit ceva......Si am o intrebare : O patit ceva motoru??? ( in afara de radiator care banuiesc ca e spart) ???......Super nashpa ca ai lovit masina....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning