![]() |
Re: Jucatori De Counter Strike 1.6
Quote:
|
Quote:
Alo "fata" :lol: , pe idle.gods.org jumatate de server joaca cu rcoil :))) :lol: si mai mereu sunt roboti /buti/nobi de ce? pentru ca in generatia asta , fiecare GOD are ori un server foarte foarte indragit ( gen eu) ori are un server propriu :) asa ca ...daca ai avut si tu un 25-0 asta nu inseamna ca esti pro =)) ! HF & GL ! |
Quote:
neata Clau' :hug: ziceti,cine se baga maine/azi la un meci ? :oops: |
Quote:
Fu*c***g sh!T ! :shock::shock::shock: no wayyyyyyy ! FARA MINE ? MECI ? :pistoles::pistoles::pistoles::pistoles::pistoles: :pistoles::pistoles::pistoles:pistoles::pistoles:: pistoles::pistoles::pistoles::pistoles::pistoles: va bat numai din DgL , asta daca am si eu bulanel azi =)) ca am febra si stau acasa :lol: hai zi-mi ora si cand , si o sa fiu acolo 8). :hug::hug::hug: |
clau te tin minte pentru gag`u de mai devreme :lol:
|
care vreti sa jucati CS calumea...va astept pe cs2.madnet.ro sau cs1.madnet.ro ! GG ALL
|
Quote:
|
Hai Hai cine se baga la un counter:lol: Il astept cu oferte.
NONE i will revenge :lol: |
Versiune : 1.6
Locatie : pcp.gemenii.ro Ora : In seaara asta :-) peste 30 min. :2gun: NONE aka Al_Qaeda :2gun: Se baga cineva ?,daca intra cineva sa bage tag 4Tuning- :-) |
Quote:
|
S-a schimbat locatia,eu nu pot sa intru pe sv ala din cauza unui plugin..
War.PGLzone.Net:28015 Parola e PGL daca nu puteti sa bagati la favorite,scrieti in consola Password PGL si dupa aia incercati sa intrati iar... |
hehe , a fost distractiv , ne mai jucam :lol:
|
Quote:
Daca vrea cineva sa joace meciuri etc.. War.PGLzone.Net:28015 parola pgl e deschis non-stop ;) Comunitatea PGLzone va ureaza Enjoy :-) sper sa nu se considere reclama :-) |
V-am rupt capatzana :)):)):)) hai glumesc , a fost fun , ne mai vedem , daca zilele astea nu am treaba ...placerea e de partea mea sa joc ! HF & GL !
|
Hmm..downloadez si eu Cs-ul si ne impuscam la un meci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:44. |
- Copyright 2026 4Tuning